Viva de kerk!

Viva de kerk! - Henk Stoorvogel | Northernlights300.org

...nel veranderende 21e eeuw. Hij kiest hiervoor een stimulerend voorbeeld: de eerste kerk in Antiochië ... VIVA de Kerk! | Kerknet ... . Hoop voor de kerk, dat is wat we nodig hebben! In 'Viva de Kerk' onderzoekt Henk Stoorvogel hoe de kerk van Jezus Christus in de komende vijftien jaar aan impact kan winnen om het evangelie met kracht uit te dragen, juist in deze snel veranderende 21e eeuw. Hij kiest hiervoor een inspirerend voorbeeld: de eerste kerk in Antiochië. Naast de kerk van Jeruzalem groeide de kerk van Antiochië ... In 'Viva de Kerk' onderzoekt Henk St ... bol.com | Viva de kerk! | 9789043528610 | Henk Stoorvogel ... ... . Naast de kerk van Jeruzalem groeide de kerk van Antiochië ... In 'Viva de Kerk' onderzoekt Henk Stoorvogel hoe de kerk van Jezus Christus in de komende vijftien jaar aan impact kan winnen om het evangelie met kracht uit te dragen, juist in deze snel veranderende 21e eeuw. Hij kiest hiervoor een inspirerend voorbeeld: de eerste kerk in Antiochië. In 'Viva de Kerk' onderzoekt Henk Stoorvogel hoe de kerk van Jezus Christus in de komende vijftien jaar aan impact kan winnen om het evangelie met kracht uit te dragen, juist in deze snel veranderende 21e eeuw. Hij kiest hiervoor een inspirerend voorbeeld: de eerste kerk in Antiochië. Viva de kerk door Stoorvogel, Henk, EAN 9789043528610. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Viva de kerk! (e-boek) door Henk Stoorvogel, EAN 9789043528627. Koop nu Viva de kerk! van Henk Stoorvogel bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Hoop voor de kerk, dat is wat we nodig hebben! In 'Viva de Kerk' onderzoekt Henk Stoorvogel hoe de kerk van Jezus Christus in de komende vijftien jaar aan impact kan winnen om het evangelie met kracht uit te dragen, juist in deze snel veranderende 21e eeuw. Viva de kerk! door Stoorvogel, Henk, EAN 9789043528610. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Stoorvogel
DIMENSIE
12,27 MB
BESTANDSNAAM
Viva de kerk!.pdf

OMSCHRIJVING

Hoop voor de kerk, dat is wat we nodig hebben! In 'Viva de Kerk' onderzoekt Henk Stoorvogel hoe de kerk van Jezus Christus in de komende vijftien jaar aan impact kan winnen om het evangelie met kracht uit te dragen, juist in deze snel veranderende 21e eeuw. Hij kiest hiervoor een inspirerend voorbeeld: de eerste kerk in Antiochië. Naast de kerk van Jeruzalem groeide de kerk van Antiochië snel uit tot invloedrijk centrum van woordverkondiging en missionaire kiemkracht. Henk Stoorvogel bestudeerde deze kerk en kwam tot tien kenmerken die kerken helpen om vitaal te blijven en hun missie concreet te maken. Bij dit boek is materiaal voor gespreksgroepen gemaakt, zodat men in de gemeente of kerkgemeenschap samen op zoek kan naar Gods bedoeling voor de lokale kerk.

Wil je het boek lezen?Viva de kerk! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Stoorvogel. Lezen Viva de kerk! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN