Valemya 1 - De poorten naar Valemya

Valemya 1 - De poorten naar Valemya - Ingrid Hageman-Veraart | Northernlights300.org

... poort naar zijn wereld. Valemya lijkt vredig, maar schijn bedriegt ... De poorten naar Valemya - Ingrid Hageman-Veraart ... ... . Daar komt Cat op gruwelijke wijze achter, als de heksenmeester Ruscan beweert dat ze een zeer sterke magie ... De poorten naar Valemya - De vloek. Ingrid Hageman-Veraart. Genre: Fantasy/Young adult Omvang: 320 pagina's Formaat: 13,5 x 21 cm Prijs: 18,95 ISBN 978 94 630 8032 3 . Cat heeft Valemya de rug toegekeerd en is van plan om haar oude leventje weer op te pakken. Maar dan belt Malio haar op met de mededeling dat hij haar nodig ... Valemya De poorten naar Valemya door Ingrid Hageman ... ... . Maar dan belt Malio haar op met de mededeling dat hij haar nodig heeft. En Valemya…. DE POORTEN NAAR VALEMYAAuteur: Ingrid Hageman-VeraartGenre: Young adult, (urban) fantasyOmvang: 264 pagina'sFormaat: 13,5 x 21 cmPrijs: 17,95ISBN 978 94 9076 787 7Al haar hele leven voelt Isa Catelijn dat ze anders is dan de rest. Dan komt ze er gaandeweg achter dat haar wortels niet in deze wereld liggen, maar elders: in Valemya. De Poorten naar Valemya (boek 3 : Het Kwaad) 1 april 2017. Nu de vloek is verbroken en de demonische heksenmeester is verslagen, is het gevaar nog altijd niet geweken. De zwarte magie is meer levend dan ooit en zint op wraak en nog meer macht. Maar van wie of wat heeft deze magie bezit genomen?...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid Hageman-Veraart
DIMENSIE
8,18 MB
BESTANDSNAAM
Valemya 1 - De poorten naar Valemya.pdf

OMSCHRIJVING

Al haar hele leven voelt Isa Catelijn dat ze anders is dan de rest. Dan komt ze er gaandeweg achter dat haar wortels niet in deze wereld liggen, maar elders: in Valemya. Meneer Kremije, een elf, voert haar mee door een poort naar zijn wereld. Valemya lijkt vredig, maar schijn bedriegt. Daar komt Cat op gruwelijke wijze achter, als de heksenmeester Ruscan beweert dat ze een zeer sterke magie bezit. Ongeoefend in haar pas ontdekte magische gaven, moet ze al snel allerlei gevaren trotseren. Intussen worstelt ze met haar gevoelens voor haar beste vriend Mike en de mooie elf Malio. Mike blijkt al jaren verliefd op haar te zijn, maar Cat ziet hem vooral als haar beste maatje. Daarentegen is Malio een persoon die bepaalde gevoelens bij haar losmaakt, maar die tegelijkertijd onbereikbaar voor haar is. Of toch niet?Terwijl de problemen zich opstapelen rond de poorten en haar gevoelens, en ze haar magie onder controle probeert te krijgen, wordt het Cat duidelijk dat ze snel keuzes moet maken. Anders zou het wel eens te laat kunnen zijn voor haar... en de wereld.Over de auteur:Ingrid Hageman-Veraart (1971) heeft vele passies waaronder taekwondo, lezen, muziek luisteren, films kijken en het bezoeken van fantasy fairs, concerten en theaters. Muziek is een grote inspiratiebron voor haar.In 2010 is ze begonnen met het schrijven van de ''Valemya''-trilogie. ''De poorten naar Valemya'' is het eerste deel uit deze spannende reeks.

Wil je het boek lezen?Valemya 1 - De poorten naar Valemya in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid Hageman-Veraart. Lezen Valemya 1 - De poorten naar Valemya Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN