In de schaduw van Marlene Dietrich

In de schaduw van Marlene Dietrich - Marianne Vogel | Northernlights300.org

...erhalen. Deze vrouw, Edith Feinhardt, overleed in de gouden jaren twintig ... In de schaduw van Marlene Dietrich - Marianne Vogel ... ... . Vraaggesprek - in het Engels - met de 68-jarige Maria Riva over haar moeder, de Duitse zangeres Marlene Dietrich. Riva vertelt hoe het was om op te groeien in de schaduw van een persoonlijkheid als Dietrich. Zij haalt herinneringen op aan de liedjes die haar moeder zong, aan de wijze waarop haar ouders haar vaders maîtresse Tami ten gronde richtten. In de schaduw van Marlene Dietrich is een aangrijpende thriller over id ... In de schaduw van Marlene Dietrich: berlijnse thriller ... ... . In de schaduw van Marlene Dietrich is een aangrijpende thriller over idolen, de vergankelijkheid van roem en de fatale kracht van Duitse en Nederlandse familiegeheimen. Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 136mm x 216mm Aantal pagina ... Marlene Dietrich 2 mei 2015 . Na een eerste ronde in mei vorig jaar is het tijd voor Meer Flinke Namen. Mensen die door hun talenten, daden en woorden niet onopgemerkt zijn gebleven. Vannacht geeft Woord Radio ze graag nog dat beetje extra aandacht.Tussen 4.00 en 5.00: leven in de schaduw van Marlene Dietrich. Koop nu In de schaduw van Marlene Dietrich van Marianne Vogel bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! In de schaduw van Marlene Dietrich is een aangrijpende thriller over idolen, de vergankelijkheid van roem en de fatale kracht van Duitse en Nederlandse familiegeheimen. Recensies. Een vrouw uit Nederland wil de geschiedenis van haar oma uitgezocht hebben. Het speurdersduo heeft maar weinig tijd. Ze komen op veel plaatsen in Berlijn, die je ... In de schaduw van Marlene Dietrich | ISBN 9789461535917 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In de schaduw van Marlene Dietrich - Marianne. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Buy In de schaduw van Marlene Dietrich: berlijnse thriller 01 by Marianne Vogel (ISBN: 9789461535917) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In de schaduw van Marlene Dietrich | ISBN 9789463385589 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Marie Magdalene "Marlene" Dietrich (/ m ɑːr ˈ l eɪ n ə ˈ d iː t r ɪ k /, German: [maʁˈleːnə ˈdiːtʁɪç]; 27 December 1901 - 6 May 1992) was a German-American actress and singer. Her career spanned from the 1910s to the 1980s. In 1920s Berlin, Dietrich performed on the stage and in silent films.Her performance as Lola-Lola in The Blue Angel (1930), brought her international ... 'Visions of light' haalt cameramannen uit anonimiteit Marlene Dietrich werd met licht, donker en schaduw omgetoverd tot droomvrouw 'Visions of light', 20.23-22.00 uur, Ned....

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Vogel
DIMENSIE
8,87 MB
BESTANDSNAAM
In de schaduw van Marlene Dietrich.pdf

OMSCHRIJVING

Sofie Bank en Frits Arends, particulier onderzoekers van hetAmsterdamse recherchebureau Brill, moeten naar Berlijn vooreen bizarre opdracht. Een Nederlandse zakenvrouw wil metspoed de levensloop van haar Berlijnse oma achterhalen. Dezevrouw, Edith Feinhardt, overleed in de gouden jaren twintig.Zelden hebben Bank en Arends een moeilijker opdracht uitgevoerd.Hoe leefde Edith? En hoe is zij gestorven?In Berlijn worden Bank en Arends ondergedompeld in deroemruchte wereld van variété, cabaret, revues en nachtclubs.Ze ontdekken dat Edith meespeelde in de film De Blauwe Engelen een rivaal was van cultster Marlene Dietrich. De zaak blijktzulke verbluffende wendingen te hebben dat zelfs het Hitlerregimeen de Tweede Wereldoorlog een rol spelen. Maar Banken Arends worstelen niet alleen met intriges uit het verleden.Ze worden ook gedwarsboomd door personen in het hier ennu, waarbij ze verstrikt raken in moord en oude trauma's.In de schaduw van Marlene Dietrich is een aangrijpendethriller over idolen, de vergankelijkheid van roem en de fatalekracht van Duitse en Nederlandse familiegeheimen.

Wil je het boek lezen?In de schaduw van Marlene Dietrich in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Vogel. Lezen In de schaduw van Marlene Dietrich Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN