Het masker van Fudo 1 - Nevel boek1/4

Het masker van Fudo 1 - Nevel boek1/4 - Saverio Tenuta | Northernlights300.org

...et masker van Fudo' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Scharlaken Wolken' en 'Izuna' ... Masker van Fudo, Het #1 - Nevel | Comic Stripshop, online ... ... . Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 17,95. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld ... 1: Nevel - Het masker van fudo. Levering 1-2 werkdagen Gratis bezorging vanaf €40,- Gratis retourneren Winkels Klantenservice Folder Mijn account CSR als ({{email}} ) CSR als anoniem (Inloggen als zelf ) Uitloggen Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu. Alle categorieën ... 'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de we ... Nevel - Het masker van Fudo 1 - DE POORT ... . Alle categorieën ... 'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'.Raido, ronin zonder geheugen, dwaalt door een gedroomd Japan. Alles kan in zijn tegendeel verkeren, en iedere held is zijn... Masker van Fudo, Het deel 1 Nevel Prijs: € 17.95 Uitgever: Silvester Week 13, maart 2017. Tekeningen: Tenuta, Saverio Scenario: Tenuta, Saverio Genre: Fantasy, Avontuur ISBN: 978-9-46306-208-4 Shinnosuke, afkomstig uit de allerlaagste sociale klasse van de middeleeuwse Japanse maatschappij, groeit op bij een moeder die hem niet moet en een zusje dat hij probeert te beschermen. Masker van Fudo, Het 1 - Nevel ... Verborgen achter het houten masker, dat hij vond in een verlaten tempel, ... Het masker van Fudo is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de Scharlaken wolken en Izuna. Formaat 23,5 x 31 cm cm, 48 pagina's, kleur. Het mooie, tragische vierluik over de avonturen van Raido, de ronin zonder geheugen, komt tot een bijzonder eind. 'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'. Het masker van Fudo. 13 likes. iaido, jodo, Japan, zwaard, katana, tsuba, samoerai, samurai, martial arts, koryu, wakizashi, hakama, kata, zen, nihongo,... Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Akim Stripwinkel - Masker van Fudo, het Het masker van Fudo 1: Nevel » Cover: Hardcover (HC) » Stripweb.be prijs: € 17.05: Mijn bestellingen opvolgen : Stripreeksen » Jommeke » Suske en Wiske » Thorgal » Largo Winch » De rode ridder » F.C. de Kampioenen » De Kiekeboes » Blake & Mortimer » De Blauwbloezen » Storm » Alle stripreeksen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Saverio Tenuta
DIMENSIE
12,21 MB
BESTANDSNAAM
Het masker van Fudo 1 - Nevel boek1/4.pdf

OMSCHRIJVING

'Het masker van Fudo' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Scharlaken Wolken' en 'Izuna'.Shinnosuke, afkomstig uit de allerlaagste sociale klasse van de middeleeuwse Japanse maatschappij, groeit op bij een moeder die hem niet moet en een zusje dat hij probeert te beschermen. Verborgen achter het houten masker, dat hij vond in een verlaten tempel, durft hij in opstand te komen tegen het onrecht dat hem overkomt. Maar het masker blijkt over een bijzondere kracht te beschikken...'Het masker van Fudo' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Scharlaken Wolken' en 'Izuna'.

Wil je het boek lezen?Het masker van Fudo 1 - Nevel boek1/4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saverio Tenuta. Lezen Het masker van Fudo 1 - Nevel boek1/4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN