Drie scandaleuze geschiedenissen

Drie scandaleuze geschiedenissen - Cor F. de Bas | Northernlights300.org

... destijds hoofd ener lagere school, die van nature een heterofiele pedofiel bleek te zijn ... Visie op goed geschiedenisonderwijs - Geschiedenis ... . Het tweede verhaal "Operettediva" gaat over de ondergang van een zogenaamd buurtcafé. "Generaal zonder leger" zit vol met ... Onder de subtabladen van 'Theorie' vinden jullie de theorie per domein. Driekoningen, Epifanie of Openbaring van de Heer (Solemnitas Epiphaniae Domini in het Latijn) is een christelijke feestdag die elk jaar op 6 januari wordt gevierd en waarop men de Bijbelse gebeurtenis (Matt. 2:1-18) herdenkt van de wijzen uit het oosten die een opgaande ster zagen en daarop de ... Theorie - De Domeinen van de Geschiedenis ... . 2:1-18) herdenkt van de wijzen uit het oosten die een opgaande ster zagen en daarop de koning der Joden gingen zoeken. Ze kwamen in Bethlehem en vonden daar Jezus, de pasgeboren koning der ... De standensamenleving of standenmaatschappij is een samenleving waarin de bevolking in verschillende groepen of standen is opgedeeld die elk hun eigen rechten en plichten hebben.. Al in de middeleeuwen werd uitgegaan van een driestandenschema van de geestelijkheid als eerste stand, de adel als tweede stand en de boeren als derde stand, waar later ook wel de burgerij onder werd gerekend. De Romanovs direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij geschiedenisboek-kopen.nl. De online geschiedenisboeken specialist. Het werd dik. Een proefversie werd nog iets dikker. En toen Hans Holtmann de laatste hand legde aan 'Drie eeuwen Joods leven in Almelo' stond de paginateller uiteindelijk op 352. Geschiedenis is meer dan verhalen vertellen of feiten leren. Ook het oefenen van historische vaardigheden, zoals zelfstandig onderzoeken, hoort erbij. In dit artikel lichten we vijf interactieve werkvormen toe waarmee je deze vaardigheden kunt trainen. LUIKEN (1649-1712), JOANNES,Drie honderd zeven en dertig Konstplaten en Rymen. Geschiedenissen en gelykenissen uit het Oude- en Nieuwe Testament tweedehands te koop voor €17.00 Drie eeuwen vaderlandsche geschied-uitbeelding, ... De contemporaine geschiedenis als openbaring. Kunstwerken ter herinnering aan privileges, wapen-verleeningen e.d. Stamboomen. Stamreeksen. Archaeologische voorbeelden: de zuil van Trajanus. Archaelogische voorbeelden en exotische invloeden: de Suevenknoop. Het Besiendershuis is het oudste huis van Nijmegen. Het huis heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een duistere geschiedenis die volgens sommigen nog steeds te voelen is. Vanaf 20 tot ... Drie stadsgedichten Louis Houët Moderne architectuur en cultuurhistorie Tilburg kort Tilburg signalement LIIl De fascinerende geschiedenis van de Rooi Harten Der verdammte Krieg Schilderende fabrikantenzoon De bevrijding van Tilburg Bevrijding en zorgen. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cor F. de Bas
DIMENSIE
3,43 MB
BESTANDSNAAM
Drie scandaleuze geschiedenissen.pdf

OMSCHRIJVING

Cor de Bas doet in dit boek drie scandaleuze geschiedenissen uit de doeken. Het eerste verhaal behandelt de ontmaskering en daaropvolgende neergang van een pedagoog; destijds hoofd ener lagere school, die van nature een heterofiele pedofiel bleek te zijn. Het tweede verhaal "Operettediva" gaat over de ondergang van een zogenaamd buurtcafé. "Generaal zonder leger" zit vol met familieroddel en nog voller met onzinpraatjes, vermengt met kwaadsprekerij. Het type roddel is van: "ik heb van horen zeggen dat', wat dan volgt is meestal onzin. Zo zou opa Frans een achterneef zijn van generaal François die destijds de baas was van het hele Nederlandse leger. Opa Frans zou destijds een relatie hebben gehad met Maria, zijn nichtje, zij was de dochter van die generaal François; een kind was het resultaat. Eerder verscheen van deze auteur bij dezelfde uitgeverij: "Ambulante handel", "Goed, beter, fout", "Zwarte kousen-vrijage", "Drie vrolijke verhalen en een pamflet", en "Dun of iets meer?".

Wil je het boek lezen?Drie scandaleuze geschiedenissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cor F. de Bas. Lezen Drie scandaleuze geschiedenissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN