Allergie voor de onzichtbare wereld

Allergie voor de onzichtbare wereld - Annemarie M. Schaacke - Bossenbroek | Northernlights300.org

...den, zichtbaar kunt maken, ga dan verder met deze studie over geloof ... Onzichtbare liefde PDF Online | BANK72 PDF ... . "Hemelse Vader, dank U wel, dat ik mag inzien dat er een geestelijke wereld is, waaruit alles zijn oorsprong heeft. In tegenstelling tot een allergie voor pollen (oftewel hooikoorts), die seizoensgebonden is, zijn huisstofmijten het hele jaar door aanwezig, waardoor ze moeilijk te mijden zijn. Er zijn verschillende vormen van behandeling mogelijk wanneer het om een allergie gaat, zoals bijvoorbeeld een behandeling met symptomatische medicatie of allergie immunotherapie. Allergieën komen in onze samenleving steeds meer voor. Men denkt ... Allergie voor de onzichtbare wereld - Annemarie M ... ... . Allergieën komen in onze samenleving steeds meer voor. Men denkt dat de toename samen lijkt te hangen met de 'Westerse' levensstijl en industrialisering. De laatste decennia is het aantal mensen wat lijdt aan allergie fors toegenomen en de WHO (World Health Organization) schat dat tussen nu en 2050 de helft van de wereldbevolking tenminste één allergie heeft. De onzichtbare wereld Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen....

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie M. Schaacke - Bossenbroek
DIMENSIE
7,87 MB
BESTANDSNAAM
Allergie voor de onzichtbare wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Allergie voor de onzichtbare wereld geeft inzicht in een wereld in transitie, waarin de kracht van bewustzijn centraal staat. Vaststaande patronen, normen en waarden veranderen. Na eeuwenlang sterk mannelijk rationeel denken is er ruimte voor ons gevoel, onze vrouwelijke energie, zowel in mannen als vrouwen aanwezig. De emancipatie van de vrouw in de 20e eeuw heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld. Hoewel vrouwen met de komst van 'de pil' zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het krijgen van een kind, kiest ieder kind op zielsniveau voor zijn of haar eigen plek op deze aarde, waar het zich ontwikkelt binnen dit zelfgekozen gezin.Kinderen die anders in het leven staan: nieuwetijdskinderen worden vanaf 1980 in steeds grotere aantallen geboren. Zij hebben als levensopdracht de wereld te transformeren. Het zuiveren van de aarde en systemen, die botsen en niet meer functioneren. Dit zal leiden tot een besef dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn in een grote wereldfamilie, verenigd in de ziel van de planeet Aarde, die in elke familie aanwezig is. Soms wordt een kind geboren dat, zonder het te weten, al deel uitmaakte van deze familieziel.Verstrikkingen, belemmeringen, blokkades oplossen in je familiesysteem, liefde en toewijding aan persoonlijke ontwikkeling heeft wereldwijde impact op het leven op aarde. Dit boek is een leidraad voor mensen, families, ouders, grootouders, (wereld) burgers, artsen, medici, professionals in de zorg, psychologen, psychiaters, hoogleraren, jeugd-beschermers, leraren, docenten, politici, musici. Een onzichtbare wereld, die door Annemarie M. Schaacke zichtbaar wordt gemaakt aan de hand van voorbeelden uit haar Praktijk, waarin heling door EMDR een belangrijke plaats inneemt. Zij is met haar ruime ervaring als Family coach en paramedisch natuurgeneeskundig therapeut in staat om diepgaande familietrauma's te helen 'Op weg naar een nieuwe balans'. Concentratie, aandacht, duurzame energie ontstaat in de 21e eeuw met een circulaire economie, die de kringloop van het leven en de planeet aarde, de ziel respecteert. Zij houdt lezingen over verschillende onderwerpen, hierboven genoemd, op verzoek.

Wil je het boek lezen?Allergie voor de onzichtbare wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie M. Schaacke - Bossenbroek. Lezen Allergie voor de onzichtbare wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN