De Adelaar / Druk Heruitgave

De Adelaar / Druk Heruitgave - R. Martina | Northernlights300.org

...erlaat.'Krishnamurti scheert in dit boek, zoals een adelaar in zijn vlucht, van de ene Europese hoofdstad naar de andere ... Download PDF Frans / Druk Heruitgave | BANK72 PDF ... . Wellness / druk Heruitgave. Speciaal voor de Roy Martina Wellness Centers ontwikkelde methodes,ter ondersteuning van gezondheid en genezing.Een van de... Blueberry 04 - De Eenzame Adelaar - hc - 1e druk van een heruitgave (1978) Blueberry 05 - De lange weg naar Cochise - hc - 1e druk van een heruitgave (1978) Blueberry 06 - Oorlog of vrede - hc - 1e druk van een heruitgave (1978) De menselijke afwezigheid is de grote aantrekkingskracht van zijn schilderijen. Je voelt de winter, de felle zon, de koude regen. De ongerepte natuur bestaat in Nederland niet meer. Het is een wrede ... bol.com | Omega Healing / druk Heruitgave, R. Martina ... ... . Je voelt de winter, de felle zon, de koude regen. De ongerepte natuur bestaat in Nederland niet meer. Het is een wrede gedachte dat iedere schep aarde in Nederland wel eens door de mens is bewerkt. Dekkers schildert de resten niemandsland. Omega Healing / druk Heruitgave ... Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, ... De Adelaar / Druk Heruitgave (1) 17,95. R. Martina; Wat ben je waard (1) 15,95. R. Martina; Second opinion in de ... Prachtige verzameling hardcovers van Blueberry. Het gaat hier om 18 x hardcover 1 De Jonge jaren van Blueberry - 1e druk van een heruitga...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Martina
DIMENSIE
7,74 MB
BESTANDSNAAM
De Adelaar / Druk Heruitgave.pdf

OMSCHRIJVING

Deze cd is voor iedereen die zich wil vrijmaken van alle karmischebanden uit het verleden, inclusief de banden die voortkomen uitovererving en trauma.De Adelaar is een metafoor voor overzien, kracht, vrijheid, loslaten,boven het kleine van het leven staan, verbinding met je hoogste essentie, visie, scherpte van observatie, loskomen van het dagelijks leven, schoonheid, kracht, focus op doelen en nog veel meer. Het onbewuste en de ziel communiceren met ons via symbolen en tekens. Daar maken we in deze cd gebruik van; we verheffen ons boven het kleine dat ons vasthoudt om vanuit dat overzicht los te breken van de karmische banden van het verleden en onzevoorouders. Dit is ook interessant voor mensen die trauma's uit hun jeugd of opvoeding hebben.De Adelaar is een cd die via je mentale kracht je lichaam zuivert van alles wat je vasthoudt aan het verleden op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.Het werkt op basis van een aantal principes: De kracht van intentie: waarop je focust wordt jouw realiteit. De kracht van het programmeren van je onbewuste middels metaforen.De kracht van de bewustwording dat je zelf je lot kunt sturen.De veranderingen van de manier van hoe je naar jezelf en je verleden kijkt.Zelfhypnose en autosuggestie.Heling van je ziel en het loslaten van je karma.

Wil je het boek lezen?De Adelaar / Druk Heruitgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Martina. Lezen De Adelaar / Druk Heruitgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN