Over de terugkeer tot de oorsprong

Over de terugkeer tot de oorsprong - Konrad Dietzfelbinger | Northernlights300.org

...s benoemd met het woord gnosticisme. Kerstdag: van oorsprong tot commercieel fenomeen Kerstdag wordt bijna overal op de wereld gevierd ... Galapagos eilanden : De terugkeer van plantensoorten ... ... . Het kerstfeest gaat samen met warme gevoelens, versierde kerstbomen, de kerstman, kerstcadeautjes en kerstwensen. Over levens … Vertelt het verhaal over de herrijzenis van de Cosmic Light Energy. Een van oorsprong Atlantische energie waarvan het vermogen en de kracht een lange tijd verborgen is geweest, maar die nu via Jelena weer ter beschikking komt van de Aarde en de mensheid. Over levens … De Galapagos eilanden hebben een vulkanische oorsprong en behoren tot Ecuador. Op de Galapagos eilanden komen veel u ... OVER DE TERUGKEER TOT DE OORSPRONG - paperback - Konrad ... ... . Over levens … De Galapagos eilanden hebben een vulkanische oorsprong en behoren tot Ecuador. Op de Galapagos eilanden komen veel unieke plant- en diersoorten voor. Doordat er weinig roofdieren zijn op de eilanden werd de selectiedruk van dieren anders en evolueerde de dieren op een bijzondere manier. Vertalingen in context van "de terugkeer tot" in Nederlands-Frans van Reverso Context: De redenen voor de terugkeer tot een stelsel van vaste wisselkoersen blijven echter na drukke lijk aanwezig. En de joden zijn meer dan enige andere groep mensen, over de hele wereld het slachtoffer geweest van haat, minachting, spot en vervolging.[5] In Deuteronomium 28:64-65 staat geschreven dat het volk van Israël onder alle volken, tot in de verste uithoeken van de aarde, verstrooid zou worden. In het Tijdperk van Genade beloofde de Heer Jezus aan Zijn volgelingen: "Wanneer ik een plaats voor jullie gereedgemaakt heb, kom ik terug. Dan zal ik jullie met me meenemen, en dan zullen jullie zijn waar ik ben" (Joh. 14:3). En profeteerde: "Want zoals een bliksemschicht vanuit het oosten weerlicht tot in het westen, zo zal ook de Mensenzoon komen" (Mat. 24:27). De oorsprong van de Islam wordt in het algemeen toegeschreven aan de profeet Mohammed, maar voor de toegewijde moslim begon de Islam al lang voordat Mohammed ooit de aarde bewandelde. De Koran werd weliswaar door Mohammed gedicteerd, maar de Koran beweert niet van Mohammed zelf afkomstig te zijn: het boek zou via de engel Gabriël door God aan de profeet Mohammed zijn gegeven. De oorsprong van de barokstijl. De barokstijl ontstond in de 16 e eeuw in Italië en was meteen een groot succes. De barok tijl verspreidde zich dan ook snel naar de rest van Europa, waar het zowat alle kunsttakken beïnvloedde, en tot uiting kwam in de zowel de literatuur, de muziekkunst, de architectuur als de schilderkust....

INFORMATIE

AUTEUR
Konrad Dietzfelbinger
DIMENSIE
4,14 MB
BESTANDSNAAM
Over de terugkeer tot de oorsprong.pdf

OMSCHRIJVING

In de ziel is een altijddurend conflict tussen eigenzinnigheid en onwetendheid en het verlangen van de ziel die eigenzinnigheid en haar gevolgen van zich af te schudden en terug te keren tot haar oorsprong. Alleen in een algehele overgave en door een totaal nieuw weten - de gnosis - kan de ziel het doel bereiken; eenwording met de Geest. Dit gnostieke weten is slechts bestemd voor de ziel die 'niet wankelt' - die vastberaden naar haar oorsprong koerst, zonder zich te laten weerhouden door valse beloften van zogenaamde autoriteiten, of door de ontmaskeringen van het licht van de Waarheid. In het 'Geheimen Boek' hier voorzien van een buitengewoon verhelderend commentaar - wordt aan Johannes, de zoekende ziel, geopenbaard hoe oorsprong en verleden doorwerken in heden en toekomst, en welke rol de gnosis vervult bij de terugkeer tot de eenheid met de Geest.

Wil je het boek lezen?Over de terugkeer tot de oorsprong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Konrad Dietzfelbinger. Lezen Over de terugkeer tot de oorsprong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN