Leven in vreugde

Leven in vreugde - Corrie ten Boom | Northernlights300.org

...e zitten soms nog werkelijk midden in de woestijn ... Leven in vreugde - dagboek Corrie ten Boom - MCMS ... ... . We waden door het brandende zand. Soms is het leven een moeras, waarin we in een dodelijke omklemming vast zitten. Het boek Leven in vreugde, geschreven door Corrie ten Boom, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Leven in vreugde - Corrie ten Boom aantal. In winkelmand. Contact ons per e-mail of telefoon. Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf) Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen) Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-) Met jouw aankoop ondersteun je ons werk. Er zijn veel dingen in het leven die vreugde ku ... bol.com | New age - Leven in vreugde, Sanaya Roman ... ... . Er zijn veel dingen in het leven die vreugde kunnen geven, zoals een feestelijke gebeurtenis, mooie muziek en een aangenaam gezelschap. Je kunt van al die dingen genieten en er blij mee zijn. Maar vreugde kan nog een stap verder gaan dan blijdschap over concrete dingen die gebeuren. Vreugde kan ook ......

INFORMATIE

AUTEUR
Corrie ten Boom
DIMENSIE
3,17 MB
BESTANDSNAAM
Leven in vreugde.pdf

OMSCHRIJVING

LEVEN IN VREUGDEDagboekCorrie ten BoomPaperback – 384 pag.ISBN 978-90-6067-474-112,50 euroIs het voor u ook zo moeilijk om een vast ritme in uw gebedsleven te vinden? U bidt wel tussen de bedrijven door, maar u zou graag een dagelijkse pauze met de Heer hebben – 's morgens of 's avonds. Als u er al in slaagt elke dag zo'n stille tijd te vinden, dan vindt u het moeilijk om er invulling aan te geven.Corrie ten Boom kende dat probleem en heeft een dagboek geschreven voor mensen zoals u. In haar eenvoudige, geladen geloofstaal neemt ze u mee in haar eigen omgang met de Heer.Haar korte overdenkingen zijn niet alleen opbouwend, maar ook onderwijzend. Elke dag dat u een stukje van haar leest, leert u er weer iets bij. En uw gebedsleven wordt verrijkt. De stille tijd die u zo moeilijk vond om in te vullen, is elke dag zomaar voorbij.

Wil je het boek lezen?Leven in vreugde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corrie ten Boom. Lezen Leven in vreugde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN