De culinaire avonturen van fra bartolo

De culinaire avonturen van fra bartolo - Leonhard Reinirkens | Northernlights300.org

...ntrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen ... Rainbow Pockets Boeken Overzicht Informatie Pockets ... . De culinaire avonturen van fra Bartolo. Uitgever Muntinga, Amsterdam Verschenen 1997 ISBN 9041700528 Kenmerken 456 pagina's, 18 cm Aantekening vert. [uit het Duits] door Wif Pellegrims Vert. van Die kulinarischen Abenteuer des Fra Bartolo. - Weil d. Stadt : Hädecke, 1987 LEONHARD REINIRKENS - NU TE KOOP - 1995 - Het verhaal van de Toscaanse olijfkweker Bartolo, die op een mooie lentedag uit zijn klooster wordt weggestuurd om een oplossing te vinden v… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! De culinaire avonturen van fra Bartolo. €25.95 Verzending. Gratis verzending in België vanaf €20 en voor Nederland gratis verzending van ... De culinaire avonturen van fra Bartolo ... . €25.95 Verzending. Gratis verzending in België vanaf €20 en voor Nederland gratis verzending vanaf €25. Wij verzenden onze produkten tot bij U thuis geleverd. Wij werken met betrouwbare en gerenomeerde koerierbedrijven. U kan uw ... Beste collega's, Voor onze leesclub van Houthalen-Helchteren zouden we graag 12 ex. van het boek De culinaire avonturen van fra Bartolo willen aanvragen.… De culinaire avonturen van fra Bartolo L. Reinirkens AnkhHermes Literatuur, spanning en romantiek. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Auteur. L. Reinirkens. reacties Eigenschappen. Taal: Nederlands. ISBN: 9789026108402. Productvorm: Boek ... De culinaire avonturen van Fra Bartolo. Leonhard Reinirkens. taal: Nederlands gepubliceerd door: Globe/De Fontein eerste editie: gedrukt: 1995 ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Leonhard Reinirkens
DIMENSIE
5,99 MB
BESTANDSNAAM
De culinaire avonturen van fra bartolo.pdf

OMSCHRIJVING

De Italiaanse olijfkweker fra Bartolo wordt uit zijn klooster weggestuurd om een oplossing te vinden voor de bevroren olijfgaard. Hij krijgt negen kruikjes olijfolie mee, de enige rijkdom van het klooster. Op zijn tocht door Toscane bereidt hij daar niet alleen de heerlijkste gerechten mee; hij gebruikt ze ook om zich uit allerlei netelige situaties te redden. Want Bartolo steekt niet alleen altijd zijn neus in andermans zaken, hij belandt ook telkens in de armen van mooie vrouwen.

Wil je het boek lezen?De culinaire avonturen van fra bartolo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leonhard Reinirkens. Lezen De culinaire avonturen van fra bartolo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN