Op weg naar bevrijding - van junk naar Jezus

Op weg naar bevrijding - van junk naar Jezus - Paulus Schaftenaar | Northernlights300.org

...r Emmaus. Lucas 24:13-32 'Ze gingen op weg naar Kafarnaüm, en op de eerstvolgende sabbat ging Jezus naar de synagoge en onderwees er de mensen ... Bevrijding | Wat zegt de Bijbel…? ... . Ze waren diep onder de indruk van zijn onderricht, want hij sprak hen toe als iemand met gezag, niet zoals de schriftgeleerden. Maar dat neemt niet weg dat demonen bestaan en bevrijding van demonen is soms nodig, het kan als een sluier op ons leven zijn. Demonische gebondenheid. Een demonische gebondenheid is altijd een ernstige hindernis om tot een nauwe relatie met Jezus Christus te komen. De Tempelreiniging is een ... Waarom moest Jezus dood? - EO Visie ... . Een demonische gebondenheid is altijd een ernstige hindernis om tot een nauwe relatie met Jezus Christus te komen. De Tempelreiniging is een verhaal in het Nieuwe Testament van de Bijbel.Het wordt in de vier canonieke evangeliën (Matteüs, Marcus, Lucas en Johannes) op verschillende wijze verteld.. Een week voorafgaand aan Pesach, destijds het belangrijkste religieuze feest in het jodendom, ging Jezus naar de Tempel van Jeruzalem.Daar aangekomen verdreef hij verschillende (vee)handelaars en geldwisselaars ... "Jezus stierf aan het kruis voor onze zonden." De grote ruil, zeg maar, waar ik me nooit helemaal mee heb kunnen verzoenen. De uitleg van Andre Lascaris volgt voor mij op "de zonde als onvolmaaktheid": ook al zetten we alles op alles, nooit kunnen we alles goed doen voor iedereen. 'Ze gingen op weg naar Kafarnaüm, en op de eerstvolgende sabbat ging Jezus naar de synagoge en onderwees er de mensen. Ze waren diep onder de indruk van zijn onderricht, want hij sprak hen toe als iemand met gezag, niet zoals de schriftgeleerden. In het bijbelstudieprogramma 'Op weg met de Bijbel' hoor je vanaf maandag 1 april een serie met Wilkin van de Kamp over de laatste 18 uur van Jezus. In de uitzendingen komen de zeven wonderen van het kruis voorbij waarover Wilkin een boek heeft geschreven. 2 De geboorte van Jezus. 2 1 In die tijd kondigde keizer Augustus een decreet af dat alle inwoners van het rijk zich moesten laten inschrijven. 2 Deze eerste volkstelling vond plaats tijdens het bewind van Quirinius over Syrië. 3 Iedereen ging op weg om zich te laten inschrijven, ieder naar de plaats waar hij vandaan kwam. 4 Jozef ging van de stad Nazaret in Galilea naar Judea, naar de stad ......

INFORMATIE

AUTEUR
Paulus Schaftenaar
DIMENSIE
11,8 MB
BESTANDSNAAM
Op weg naar bevrijding - van junk naar Jezus.pdf

OMSCHRIJVING

'Op weg naar Bevrijding' is precies wat het zegt: Een zoektocht naar bevrijding. Paulus is een jongeman van 25 jaar. Hij krijgt op jonge leeftijd te maken met veel afwijzingen en pesterijen. Het duurt niet lang tot hij op het punt komt om drugs te gebruiken. Door de drugs raakt hij alles kwijt. Op dat moment gebeurt er onverwachts een wonder. Paulus deelt dat wonder graag in 'Op weg naar bevrijding'.

Wil je het boek lezen?Op weg naar bevrijding - van junk naar Jezus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paulus Schaftenaar. Lezen Op weg naar bevrijding - van junk naar Jezus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN