Onderhuids

Onderhuids - Luc Deflo | Northernlights300.org

...ces dat vanuit een puist ontstaat, noemt men ook wel 'infiltraat' ... Onderhuids van Julia Keller | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Ook kleine bultjes door eczeem, auto-immuunziekten of ontstekingsreacties worden veelal met papule aangeduid. Bekijk in deze symptomenzoeker wat andere zeggen over "Onderhuids - Bloeding - Na stoten" ... Samen met slimme zoekalgoritmes (Kunstmatige Intelligentie) kun je kijken waar je klachten vandaan komen en wat je er tegen kunt doen! Verzameld voor en door mensen zoals jij en ik. Een vetbult is een onderhuidse zwelling van vetweefselcellen. V ... onderhuids - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... . Een vetbult is een onderhuidse zwelling van vetweefselcellen. Vetbulten zijn meestal onschuldig, maar kunnen soms wel gevoelig zijn. Vetbulten kunnen overal op je lichaam voorkomen In Onderhuids krijgen Zoë, Jenny en Nadia een dergelijke doodsbedreiging. Overeenkomst tussen de drie lijkt er niet te zijn; ze zijn niet even oud, gelukkig of rijk. Ze kennen elkaar niet eens. De politie, op zoek naar aanwijzingen, keert hun levens binnenstebuiten....

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Deflo
DIMENSIE
7,48 MB
BESTANDSNAAM
Onderhuids.pdf

OMSCHRIJVING

De eerste werkdag van Masha Kirilenko bij de politie van Hasselt begint hectischer dan verwacht. Er werd een jonge vrouw gewurgd in haar flatje aangetroffen. De sexy, jonge Letse wordt eropuit gestuurd om haar ervaren collega Felix Debie te assisteren. Kort daarna gebeurt er een gelijkaardige moord en gaat de bal pas écht aan het rollen.Masha kampt intussen met de spoken uit haar verleden, maakt kennis met een getormenteerde ex-flik met te veel testosteron, gaat de strijd aan met boefjes in een supermarkt en ondervindt dat de mannen en vrouwen op het politiekantoor elk hun eigen zorgen hebben. De onderhuidse spanning is te snijden...Een verhaal van moord en passie, van spijt en romantiek, van mensen die hun verlangens willen invullen en hun verleden willen vergeten.Succesauteur Luc Deflo, goed voor al meer dan 500.000 verkochte thrillers, start een nieuwe reeks op met de jonge schrijfster Aloka Liefrink. Even spannend en onweerstaanbaar als Deflo's thrillers, maar met méér passie, méér relationele perikelen en een sterke vrouwelijke touch. Uniek in Vlaanderen!

Wil je het boek lezen?Onderhuids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Deflo. Lezen Onderhuids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN