Fotograferen met je mobieltje

Fotograferen met je mobieltje - Peter de Ruiter | Northernlights300.org

... het histogram controleer je of de foto niet over- of onderbelicht raakt ... Lichtstralen fotograferen: hoe doe je dat? • Vink Academy ... . Omdat je richting de zon fotografeert of er veel witte vlakken zijn, kan de lichtmeting van je camera nog wel eens in de war raken. Hierdoor wordt je foto te donker of te licht. In het boek Fotograferen met je mobieltje. leert Peter de Ruiter je alle mogelijkheden van je fotomobieltje verkennen en benutten. - hoe maak je die fraaie foto's (met instellingen) - hoe verstuur je ze - hoe krijg je foto's in de computer - hoe kun je (draadloos) printen - hoe bewerk je ze in je telefoon OMSCHRIJVING. Fotograferen met je mobieltjeDat je met je mobieltje fantastische foto ... Beter fotograferen met je eigen mobieltje | Opleiding ... ... . Fotograferen met je mobieltjeDat je met je mobieltje fantastische foto's kunt maken, bewees Peter de Ruiter al met 'India per fotomobiel', de bijlage bij zijn succesvolle boek 'Digitaal fotograferen zonder handleiding' (december 2005, nu tweede druk). Fotograferen met je mobieltje Ilse Depré, De Bib leuven "The best camera is the one that's with you", stelt fotograaf Chase Jarvis in zijn gelijkna-mig boek. Iphoneography of de kunst om prachtige foto's te maken met je iPhone of een ander mobieltje, boeit ama-teurs en kunstfotografen. Hoewel heel wat smartphones uitpakken met Tijdens de NNP zal voor de medewerkers van de aangesloten uitgeverijen een workshop 'Beter fotograferen met je mobieltje' worden verzorgd. De jaarlijkse NNP-dag wordt gehouden op donderdag 12 april bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Fotograferen met je smartphone heeft een verborgen voordeel: je smartphone heb je vrijwel altijd binnen handbereik. Daarmee bieden ze meer en vaak betere gelegenheden om spontane foto's te maken die anders zijn dan foto's gemaakt met een digitale camera's. Volg deze tips om unieke, spontane foto's te maken met de camera op je smartphone! 1....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter de Ruiter
DIMENSIE
11,32 MB
BESTANDSNAAM
Fotograferen met je mobieltje.pdf

OMSCHRIJVING

Maak meteen de mooiste foto's met je mobieltjeHet gebruik van de mobiele telefoon als serieuze fotocamera neemt hand over hand toe. Kwaliteitsaspecten zijn goeddeels overwonnen of dat gebeurt binnenkort. Reisfotograaf Peter de Ruiter laat de lezer in Fotograferen met je mobieltje alle mogelijkheden van de camera benutten, zoals hij dit eerder deed in zijn boeken over digitale fotografie. De spontane foto's van onverwachte momenten uit een fotomobieltje kun je meteen mobiel bewerken, verzenden, printen en er daarna nog lang van genieten. Maar maak meteen de mooiste!Peter de Ruiter schreef en fotografeerde eerder: Digitaal fotograferen zonder handleiding [voor iedereen]. Pixelkids [kinderfotografiel en Digitaal fotograferen onderweg [voor reizigers]. Hij schrijft artikelen over fotografie in reis- en fotobladen, houdt workshops en gebruikt zijn foto's voor ide doelen. Het benefietboek Beeldschoon Bangladesh [Unicef, Oxfam Novib] is daarvan het meest recente bewijs. De Ruiters boeken verschijnen ook in het buitenland.

Wil je het boek lezen?Fotograferen met je mobieltje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter de Ruiter. Lezen Fotograferen met je mobieltje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN