De mens in het heelal

De mens in het heelal - Titulaer | Northernlights300.org

...rwetten mogelijk is.De theorie die dit beschrijft heet de kosmische inflatietheorie, en hij stelt dat in deze fase van het jonge heelal de zwaartekracht niet zo werkte als wij hem gewend zijn ... Hoe groot is het heelal? - Vragen over sterrenkunde (FAQ) ... .In plaats van aantrekkend tussen twee voorwerpen zou ... De laatste jaren vindt men rond andere sterren steeds meer planeten. Deze soorten planeten worden exoplaneten genoemd. Hoe groter het aantal planeten, hoe groter het aantal planeten waar leven op mogelijk kan zijn. Het universum is gigantisch groot. Het kan toch niet dat de aarde de enige planeet is waar leven is ontstaan als er alleen al in onze melkweg miljoenen planeten De beste schattingen voor de ... Het Heelal is 'verboden toegang' voor de mens ... . Het universum is gigantisch groot. Het kan toch niet dat de aarde de enige planeet is waar leven is ontstaan als er alleen al in onze melkweg miljoenen planeten De beste schattingen voor de leeftijd van het heelal zijn op dit moment zo rond de 13,8 miljard jaar, dus 13.800.000.000 jaar. Het gevolg van deze eindige leeftijd is dat licht , dat met de hoogst mogelijke snelheid door het heelal beweegt, maar een beperkte afstand heeft kunnen afleggen. Terug in de tijd naar 1977, het jaar van De Mens in het Heelal, GEOS en de eerste Landelijke Sterrenkijkdag. En de mens die het allemaal helder wist uit te leggen: Chriet Titulaer. Intelligent, zij die het leven in balans weet te houden ( het natuurlijke, de natuur en al het bijbehorende ) is oneindig veel intelligent. Dat zijn wij niet dat zijn wij (moderne mens) nooit geweest en dat zullen wij nooit worden. Wij associeren creëeren met intelligentie. Creëeren heeft ons dingen gebracht maar of het nou onder de noemer ... Het lijkt er veel op dat de aarde speciaal voor de mens is ... dat er bij de NASA nogal wat wensdenkers werken die enorm veel geld steken in de zoektocht naar leven elders in het heelal. De mens echter als geest, zoals jij als stoffelijk en geestelijk wezen bent, bezit het heelal en iedere sfeer waar hij zich ook bevindt is oneindig, omdat de geest al die overgangen, vanaf de eerste, tweede en derde graad die, zoals je weet, de aarde is, heeft beleefd. Samenvatting Het heelal dijt uit. Niet alleen in de eigenlijke, fysische zin van het woord, maar ook als de kennis- en leefwereld van de mens: onze spiegel- en radiotelescopen ontsluiten steeds weer nieuwe regionen, we sturen ruimtevaartuigen naar de maan, Mars en Venus en binnenkort hoopt de mens zelf voet op de maan te zetten....

INFORMATIE

AUTEUR
Titulaer
DIMENSIE
4,40 MB
BESTANDSNAAM
De mens in het heelal.pdf

OMSCHRIJVING

De mens in het heelal 1e druk is een boek van Titulaer uitgegeven bij Reed Business. ISBN 9789010017727 Dit is een boek over het heelal in zijn totaliteit. Niet een boek dus dat uitsluitend over de ruimtevaart, de zon, de aarde of de sterren gaat, maar een boek met alle spectaculaire gegevens die over het heelal bekend zijn.

Wil je het boek lezen?De mens in het heelal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Titulaer. Lezen De mens in het heelal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN