Wiskunde met TI-84

Wiskunde met TI-84 - Jan van Poppel | Northernlights300.org

...an hun oplossingen garanderen ogenblikkelijke feedback en versterken de motivatie In de huidige leerplannen wiskunde wordt ... Wiskunde met TI-84: Amazon.es: Jan Van Poppel: Libros en ... ... ... Met de TI-84 kun je in verschillende standaardsituaties kansen berekenen. In dit practicum komen de binomiale kansverdeling en de normale kansverdeling aan bod. Je moet voor dat je met dit practicum kunt werken bekend zijn met de basistechnieken van de TI-84 en het werken met functies op de TI-83. Doe eventueel eerst de bijbehorende practica. De TI-84 Plus werkt vrijwel net zo. En tegenwoordig is er ook de TI-84 Colo ... Wiskunde met TI-84 - Jan van Poppel - (ISBN: 9789044129830 ... ... . Doe eventueel eerst de bijbehorende practica. De TI-84 Plus werkt vrijwel net zo. En tegenwoordig is er ook de TI-84 Color. Verder beschikken de modernere TI-84 machines over de mogelijkheid om te kiezen voor MathPrint, waarbij formules worden weergegeven in de juiste wiskundige notatie. In de tekst van het practicum wordt zo aangegeven dat je op een toets moet drukken: [toets]. Inhoud ... Over het boek: Het ideale zelfstudieboek om met de TI-84 te leren werken Alles voor leerlingen van de 2de graad middelbaar onderwijs Handboekonafhankelijk Ongeveer 700 schermadrukkken Meer dan 150 representatieve oefeningen Alle opdrachten vergezeld van hun oplossingen garanderen ogenblikkelijke feedback en versterken de motivatie In de huidige leerplannen wiskunde wordt het gebruik van ... Met [TRACE] loop je over de middens van de bovenkanten van een staafdiagram, of kun je minimum, maximum, mediaan, kwartielen aflezen in een boxplot. Breng achtereenvolgens met de gegevens hierboven in beeld: een staafdiagram, een lijndiagram, een boxplot. Zoek uit welk verschil er is tussen beide soorten boxplot in je TI83. Wiskunde.net biedt je ondersteuning middels het aanbieden van video-uitwerkingen per opgave uit het boek 'Getal & Ruimte' voor VMBO (Ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Poppel
DIMENSIE
11,19 MB
BESTANDSNAAM
Wiskunde met TI-84.pdf

OMSCHRIJVING

Wiskunde met TI-84 4e druk is een boek van Jan van Poppel uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044129830 Over het boek:Het ideale zelfstudieboek om met de TI-84 te leren werkenAlles voor leerlingen van de 2de graad middelbaar onderwijsHandboekonafhankelijkOngeveer 700 schermadrukkkenMeer dan 150 representatieve oefeningenAlle opdrachten vergezeld van hun oplossingen garanderen ogenblikkelijke feedback en versterken de motivatieIn de huidige leerplannen wiskunde wordt het gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT) opgelegd als basisvaardigheid voor de leerlingen. Het gaat om het verwerven van inzicht in het gebruik van computer en rekentoestel om wiskundige problemen te onderzoeken. Dit boek wil bijdragen tot een zinvolle implementatie van de grafische rekenmachine.Dergelijk toestel beschikt over grafische en statistische functies die voldoen aan de vereisten voor de vakken wiskunde en wetenschappen in het secundair en het hoger onderwijs.Om de invoering in de tweede graad van het secundair onderwijs didactisch verantwoord te laten verlopen, behandelt dit werk alle vereiste basistechnieken aan de hand van de leerstof wiskunde voor bovengenoemde leerlingengroep.De gebruikte visuele leermethode met talloze voorbeelden, alle vergezeld van schermafdrukkken met oplossingen, stelt de leerling in staat om zelfstandig met dit boek aan de slag te gaan.

Wil je het boek lezen?Wiskunde met TI-84 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Poppel. Lezen Wiskunde met TI-84 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN