Soefiwijsheid

Soefiwijsheid - H. Inayat-Khan | Northernlights300.org

...ers te vinden dan in Jezelf. Breng licht in je leven met Soefi wijsheid ... Breng licht in je leven met Soefi wijsheid - Agenda Nijmegen ... . Geplaatst op 15 februari 2014 door admin februari 11, 2015. Datum/Tijd Datum - za 15 feb 2014 10:00: Locatie Han Fortmann Centrum: Categorie. Workshop cursus; Soefiwijsheid - Inayat Khan (+ 3,95 verzendkosten met track-trace en factuur) paperback 1998 ankh-hermes 148 blz in goede en nette staat isbn 9789020281293 le Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Harvey, Andrew, Hanut, E. - D ... Soefiwijsheid PDF Download | BANK72 PDF ... . Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Harvey, Andrew, Hanut, E. - De geur van de woestijn / klassieke Soefiwijsheid SOEFIWIJSHEID VOOR DEZE TIJD - THEMAMIDDAG BIJ DE ROZENKRUISERS IN UTRECHT OP ZONDAG 16 FEBRUARI Als we aan de mens een bewustzijnskern toeschrijven die... 'Gayan Vadan Nirtan, soefi-wijsheid over liefde en schoonheid' door H. Inayat Khan - Onze prijs: €12,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Inayat-Khan
DIMENSIE
6,25 MB
BESTANDSNAAM
Soefiwijsheid.pdf

OMSCHRIJVING

SOFFIWUSHEIDLezingen uit Lake O'Iliira, CanadaHidayat Inavat-Kban is de jongste zoon van de Soellincester Hazrat Inavat Khan, stichter van de Internationale Socri Beweging. Hidayat is momenteel het hoofd van de Internationale Soeri Beweging en geestelijk leider van haar Innerlijke school. Dit opmerkelijke boek opent een deur naar de schoonheid van de Soefimystiek: de voort naar Gods tuin, waar Liefde, Harmonie en Schoonheid geurende rozen zijn die een welkom toeroepen aan elke zoeker op het spirituele pad. In de esoterische leringen worden abstracte begrippen duidelijk gemaakt door concrete voorbeelden. Er wordt gewezen op het belang van de juiste intentie bij liet ontwikkelen van spiritualiteit. Geen enkele ingewijde zal zijn doel bereiken als niet toewijding en bescheidenheid de twee schoenen zijn waarmee hij het pad betreedt. De leringen laten zien dat het huwelijk tussen de Yoga- en de Soefitraditie vrucht heeft gedragen. Ze sluiten naadloos op elkaar aan in de verschillende oefeningen en leringen die Hazrat Inayat Khan ons heeft nagelaten. Vanuit de rijkdom van die erfenis draagt zijn zoon Hidayat op eigentijdse wijze het licht van het gedachtegoed van zijn vader over.

Wil je het boek lezen?Soefiwijsheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Inayat-Khan. Lezen Soefiwijsheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN