Politieke leugens

Politieke leugens - Patrick Dewals | Northernlights300.org

...eeft niets van doen met de democratie zoals de Klassieke Griek die zag ... Leugens gedichten nodig? Kies vandaag nog uit ruim 80.000 ... ... . Facebook-personeel protesteert tegen leugens in politieke reclame. 29/10/2019 om 16:23 door Dominique Deckmyn. Foto: ap. Valse nieuwsberichten op ... 'Politieke leugens, waarom een moderne samenleving kritische burgers nodig heeft.' door Patrick Dewals - Onze prijs: €18,00 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Wanneer we de leugen in de politiek willen bestrijden, hebben we een herwaardering van waarachtigheid nodig. Meer waarachtigheid in het politieke bestuur en publieke debat krijg ... Alicja Gescinska schreef essay voor de Maand van de ... ... . Meer waarachtigheid in het politieke bestuur en publieke debat krijgen: dat is misschien wel de belangrijkste opgave voor de hedendaagse democratie. Biomassa is de grootste politieke leugen van de afgelopen ... Tara Singh Varma: politieke carrière en leugens over kanker Tara Singh Varma was een veelbelovend politica, maar vernielde haar eigen politieke carrière door financieel wanbeleid en leugens. Ze ging zelfs zo ver dat ze deed alsof ze elk moment kon overlijden aan kanker. Na veel vertoon bij haar vertrek uit de Tweede Kamer komen de geruchten ... Politieke leugens, inleiding: 26 jan.2011: Dat er in de politiek gelogen wordt, is een zo bekend gegeven, dat er in de meeste talen uitdrukkingen voor zijn. De versie deze website komt van de satirische lijst Termen bij het item "discussie" : Maar wat níet uit te leggen is, is de institutioneel geworden reflex om in de politieke werkelijkheid op elke Kamer- of journalistieke vraag met een leugen te antwoorden. Dat blokkeert een inhoudelijke behandeling van het onderwerp, bijvoorbeeld over de vraag wat we daar doen of deden, waarom, hoe, en met welke potentiële gevolgen voor vriend, vijand en eigen (internationale) positie. Politieke leugens, diversen buitenlandse politiek: 14 mei 2011: Hier een verzameling leugens uit de buitenlandse politiek. Eigenlijk zou hier niets hoeven te staan behalve de term "buitenlandse politiek", want daarin wordt veel meer wel gelogen dan niet - een aantal Amerikaanse voorbeelden staat hier . Politieke leugens, democratie, mensenrechten, e.d.: HRW Als onderdeel van de verzameling Politiek, leugens, democratie hier een verzameling van de leugens verspreid door de "Mensenrechtenorgnisatie" Human Rights Watch. De werkelijkheid is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Dewals
DIMENSIE
11,58 MB
BESTANDSNAAM
Politieke leugens.pdf

OMSCHRIJVING

Politieke leugens toont aan hoe beleidsmakers de afgelopen eeuwen binnen verschillende leefdomeinen hun onderdanen op basis van leugens bestuurden.Onze moderne democratie heeft niets van doen met de democratie zoals de Klassieke Griek die zag. Integendeel, de verkiezingen die wij vandaag als het absolute summum van democratie zien, zijn allesbehalve democratisch. Verkiezingen waren bij de Grieken een aristocratische manier om mensen voor een bepaalde functie aan te stellen. De democratische aanstelling gebeurde per loting.Dat we hier op aarde hard moeten werken om onze spreekwoordelijke hemel te verdienen is sinds altijd een manier geweest van kerken en patroons om de mens op een slaafse manier aan arbeid te koppelen. Het heeft eeuwen van indoctrinatie, folteringen en 'bijschaving' gekost om deze moraal onder de mensen te verspreiden en als waarheid te doen accepteren.Het wereldwijde repressieve politiek-juridische en vaak afgekeurde medicinale cannabisbeleid wordt meer en meer als een mislukking ervaren. Na onderzoek is het duidelijk dat er geen enkele rationele reden is om cannabisgebruik te criminaliseren, noch om cannabis niet als medicijn te gebruiken.

Wil je het boek lezen?Politieke leugens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Dewals. Lezen Politieke leugens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN