Keuzegids MBO 2015

Keuzegids MBO 2015 - none | Northernlights300.org

... opleidingen, welke indeling? Beschrijving: ALLE MBO-niveau's, accent op BOL Vorig jaar beschreven we in de meeste vakgebieden alleen de opleidingen op MBO-niveau 3 en 4 ... Keuzegids MBO 2015 te Koop Aangeboden op Tweedehands.net ... . Dit jaar zijn […] Maar het grootste deel gaat na het mbo meteen aan het werk. Ze maken volle werkweken en het salaris is het hoogst van het hele mbo. Maar let op, want volgens de vooruitzichten zal dit de komende jaren iets terugzakken omdat de opleidingen in procestechniek erg populair zijn. Keuzegids Mbo 2015 Online | www.keuzegids.org. start | studies | locatiecheck | uitleg | keuzegids.org. Let op: deze Keuzegids is niet meer actueel. Bekijk de nieuwste ... bol.com | Keuzegids Mbo 2019 | 9789087610753 | Boeken ... . Keuzegids Mbo 2015 Online | www.keuzegids.org. start | studies | locatiecheck | uitleg | keuzegids.org. Let op: deze Keuzegids is niet meer actueel. Bekijk de nieuwste versie. Welke mbo-opleiding vind je waar? Slimme studiekiezers kijken verder dan hun neus lang is. In de Keuzegids Mbo 2019 vind je heel veel informatie over mbo-opleidingen. Waar komt al die informatie vandaan? En hoe komen de oordelen tot stand? Op deze pagina leggen we het je uit. Eerst globaal, en voor de echte die-hards ook tot in de kleinste details. Waar komt de informatie uit de Keuzegids vandaan? Nog steeds geen centrale database numerus fixus-opleidingen mbo 02 March 2020 · Keuzegids mbo 2020 2 maart 2020 - In januari 2019 concludeerde de Keuzegids dat mbo-studenten haast moeten maken met hun inschrijving, want steeds meer opleidingen hanteren een numerus fixus met het principe 'wie het eerst… Sinds Keuzegids Mbo 2016 worden de inspectie-oordelen in de Keuzegids niet meer op het niveau van vakgebied weergegeven. Een belangrijke reden is dat het onderzoek van de Onderwijsinspectie steekproefsgewijs plaatsvindt - zodat het op het...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
Keuzegids MBO 2015.pdf

OMSCHRIJVING

De enige onafhankelijke gids voor het mbo. Je wilt naar het beroepsonderwijs. Maar je schrikt van het enorme aanbod van opleidingen. Hoe ga je een keus maken? Misschien heb je al een idee van beroepen die je leuk vindt. Maar je wilt ook een school kiezen die bij je past. Met duidelijke beschrijving én een kritisch kwaliteitsordeel over alle opleidingen helpt de Keuzegids je met kiezen. Zo vind je de kortste weg naar een mooi diploma en een goede baan! De Keuzegids Mbo geeft, in overzichtelijke tabellen: alle Mbo-studies per vakgebied en per niveau, ingedeeld in regio’s; de mogelijke beroepen na je studie, met daarbij de baankansen en het gemiddelde startsalaris; informatie over het aantal leerlingen per opleiding, de doorstroom naar het 2e jaar en de kans dat je zonder vertraging je diploma haalt; oordelen van leerlingen over het onderwijs en oordelen van de onderwijsinspectie. Per studie volgt een onafhankelijk advies waarin de beste scholen worden genoemd en overige aan- en afraders. Dit is de enige gids die de kwaliteit van Mbo-studies kritisch beoordeelt en vergelijkt. De gids is een goed leesbare hulp voor (ouders van) leerlingen vmbo en havo bij de keuze van de vervolgopleiding. Daarnaast is hij verplichte vakliteratuur voor schooldecanen en mentoren in (v)mbo en havo en voor iedereen in het mbo die betrokken is bij kwaliteitszorg of marketing. De gids behandelt alle niveaus (1 t/m 4, bol en bbl) op de zestien domeinen waarover de scholen afspraken hebben gemaakt. Deze helderheid over het mbo wordt alom gewaardeerd!

Wil je het boek lezen?Keuzegids MBO 2015 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Keuzegids MBO 2015 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN