Dominicus landengids - Indonesië

Dominicus landengids - Indonesië - Leon Peterse | Northernlights300.org

...elkaar, maar één ding hebben de eilanden gemeen: ze bieden de bezoekers een groot en gevarieerd aantal bezienswaardigheden! Geschreven bij Dominicus landengids - Indonesië ... Dominicus landengids Indonesië: Java, Bali, Lombok ... ... . Er staan enorm veel nuttige tips in. Wat we vooral handig vonden waren de tips voor het goedkoopste en het meest budget hotel e.d. hierdoor kwamen we erachter dat vlak bij de bromo vulkaan nog gewoon een heel luxe hotel zat! echt alles wat je maar nodig kan hebben staat hierin, en toch blijft het overzichtelijk Dominicus landengids - Indonesië (Paperback). De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend... Geschreven bij Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sum ... Dominicus landengids : Indonesie : Java-Bali-Lombok - Leon ... ... . De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend... Geschreven bij Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra. Geen gezeul met zware boeken. Trefwoorden kunnen opgezocht worden en men vindt direct de informatie waarnaar je op zoek bent. Aankoop van elektronisch reisboek is voor herhaling vatbaar. Dominicus landengids - Indonesië : Java - Bali- Lombok - Sumatra. Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien... Dominicus landengids - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra. De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars teg...

INFORMATIE

AUTEUR
Leon Peterse
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus landengids - Indonesië.pdf

OMSCHRIJVING

De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend islamitische Java is het culturele en economische hart van het land. Thee- en kruidnagelplantages, vulkanen, nationale parken, sultansteden en de beroemde stoepatempel Borobudur zijn op Java de mooiste reisdoelen. De cultuur van Bali is heel anders. De meeste Balinezen hangen een vorm van hindoeïsme aan die uniek is in de wereld. Naast tempels, stranden, vulkanen en rijstterrassen is het kunstenaarsstadje Ubud met handwerkdorpen in de omgeving een must voor de bezoeker van Bali. Het ruige Lombok wordt voornamelijk bewoond door Sasaks, de oorspronkelijke bevolking die ten dele nog een bepaalde stroming binnen de islam aanhangt die alleen op dit eiland voorkomt. Diversiteit ten slotte is het sleutelwoord voor Sumatra, waar christelijke Bataks en islamitische Minangkabaus naast elkaar wonen. Orang-oetans in het oerwoud, het eiland Samosir in het Tobameer en traditionele dorpen en huizen zijn de voornaamste trekpleisters van Sumatra.

Wil je het boek lezen?Dominicus landengids - Indonesië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leon Peterse. Lezen Dominicus landengids - Indonesië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN