De man en zijn lichaam

De man en zijn lichaam - Arie Boomsma | Northernlights300.org

...wden de schrijvers ook elkaar. Eenieder die een boek met naaktfoto's verwacht, komt bedrogen uit ... De man en zijn lichaam - Boek geschreven door Arie Boomsma ... . Geschreven bij De man en zijn lichaam. In dit boek doen bekende en minder bekende mannen hun verhaal en geven ze zich (figuurlijk en/of letterlijk) bloot. Naast 21 anderen, interviewden de schrijvers ook elkaar. Eenieder die een boek met naaktfoto's verwacht, komt bedrogen uit. Bestel De man en zijn lichaam van Arie Boomsma;;Stephan Sanders. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De man en zijn lichaam Over innerlijk en ... De man en zijn lichaam - Arie Boomsma, Amp, Stephan ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De man en zijn lichaam Over innerlijk en uiterlijk Toen Arie Boomsma (net niet helemaal) uit de kleren ging voor l'Homo, de eenmalige manneneditie van het tijdschrift Linda werd hij tijdelijk geschorst door de EO. Wat is de verhouding van hedendaagse mannen met hun lichaam? Arie Boomsma en Stephan Sanders interviewden eenentwintig mannen met zeer uiteenlopende achtergronden; acteurs, politici, wetenschappers, kunstenaars en sportschoolhouders. En passant kwamen de gesprekken ook op se...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Boomsma
DIMENSIE
4,12 MB
BESTANDSNAAM
De man en zijn lichaam.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Arie Boomsma (net niet helemaal) uit de kleren ging voor l'Homo, de eenmalige manneneditie van het tijdschrift Linda. werd hij tijdelijk geschorst door de EO. De commotie in de media liep hoog op. 'Ik merkte dat er op het mannelijk lichaam nog steeds een taboe rust in veel kringen,' zegt Boomsma. 'Dat geldt voor bepaalde religieuze stromingen, maar ook in intellectuele kringen en in de politiek. Daarnaast zie je onder mannen steeds meer het tegenovergestelde, een overdreven fascinatie voor gezondheid, het Adoniscomplex of andere vormen van obsessie voor het lichaam.' Samen met schrijver-journalist Stephan Sanders is Boomsma mannen gaan interviewen over hun relatie met hun eigen lichaam. Ze spraken onbekende mannen in de sportschool, een ambtenaar, een ex-monnik, maar ook bekenden uit de wereld van de kunst, de wetenschap, de media en de politiek, onder wie kunstenaar Aat Veldhoen, dirigent Ed Spanjaard, publicist Paul Scheffer, priester Antoine Bodar, acteur Sebastiaan Labrie en politicus Ahmed Marcouch. Alle mannen werden vervolgens gefotografeerd, waarbij ze zelf mochten bepalen welk kledingstuk ze aan mochten houden. Boomsma en Sanders interviewden ook elkaar.

Wil je het boek lezen?De man en zijn lichaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Boomsma. Lezen De man en zijn lichaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN