VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Voorbereiden op stage en bijbaan

VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Voorbereiden op stage en bijbaan - none | Northernlights300.org

...ssuu company logo Issuu Simon Verhallen Taal stages in voortgezet en volwassenenonderwijs Vaktaal en dagelijkse taal leren in taaistages is in het volwassenenonderwijs inmiddels geen onbekend fenomeen meer ... PDF TITELOVERZICHT EDU4ALL ABV 2020 [Typ hier] ... . Sinds kort bekijken Algemene beroepsvaardigheden Titel ISBN papier+ ISBN digitaal Prijs Beschikbaar Rekenen voor Economie en Ondernemen 9789037245615 9789037248784 € 17,75 Beschikbaar Rekenen ... Voorbereiden op stage en bijbaan 9789037245714 9789037248845 € 17,75 Beschikbaar De stage maakt het mogelijk om kennis, sociale redzaamheid en vaardigheden bij leerlingen in de praktijk verder te ont ... Bureau ISBN - VMBO Algemene Beroepsvaardigheden ... ... Voorbereiden op stage en bijbaan 9789037245714 9789037248845 € 17,75 Beschikbaar De stage maakt het mogelijk om kennis, sociale redzaamheid en vaardigheden bij leerlingen in de praktijk verder te ontwikkelen en hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te stimuleren. Op een stageplaats kunnen verder de algemene beroepsvaardigheden geleerd worden. Deze MBO-opleiding Sociaal-maatschappelijk Dienstverlener leidt je op tot maatschappelijk werker. Als mensen zich niet zo goed kunnen redden in de maatschappij, dan kun jij hen als maatschappelijk werker helpen. Je kunt problemen tegenkomen op bijvoorbeeld het gebied van huisvesting, ouderdom, eenzaamheid, geld, werkloosheid, verslaving, gezin, relatie en school. Voorbereid op toetsen en examens. Wat is leren en hoe doe je dat? Met het werkboek Toets- en Examentrainer leert de leerling: hoe je kunt leren; wat voor soort vragen je kunt krijgen op je toets of examen; hoe je met elke vraagsoort omgaat; hoe je je goed voorbereidt op je toets of examen; Elk werkboek bevat twee CSPE's van Cito om te oefenen. Tijdens je stage leer je de theorie toepassen in de praktijk en oefen je jouw beroepsvaardigheden. Zo krijg je waardevolle praktijkervaring in het beroep. In de algemene beroepsmodules ontwikkel je aanvullende kennis en vaardigheden die jou als werknemer op de arbeidsmarkt aantrekkelijk maken. Tijdens je stage leer je de theorie toepassen in de praktijk en oefen je jouw beroepsvaardigheden. Zo krijg je waardevolle praktijkervaring in het beroep. In de algemene beroepsmodules ontwikkel je aanvullende kennis en vaardigheden die jou als werknemer op de arbeidsmarkt aantrekkelijk maken....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Voorbereiden op stage en bijbaan.pdf

OMSCHRIJVING

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.Hoe vind je straks een stageplek? Of een leuke bijbaan? En als je dat gevonden hebt, hoe houd je die dan? In dit werkboek leert de leerling wat er straks van hem verwacht wordt op stage en/of bijbaan.

Wil je het boek lezen?VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Voorbereiden op stage en bijbaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Voorbereiden op stage en bijbaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN