VIA - 1F Groen - Werkboek

VIA - 1F Groen - Werkboek - Rieke Wynia | Northernlights300.org

...je onderwijsinstelling bestelt wordt het bijbehorende digitale lesmateriaal automatisch beschikbaar gesteld ... VIA vervolg leerwerkboek 1F deel a+b - 9789490998868 ... ... . VIA - Competentiegerichte methode Nederlands voor het mboDe methode VIA bestaat uit de volgende boeken:1. VIA Vooraf - Op weg naar 1F;2. VIA Werkboeken 1F;3. VIA Werkboeken 2F;4. VIA Werkboeken 3F;5. VIA Handboek.Van de werkboeken op niveau 1F, 2F en 3F zijn vele varianten beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit werkboeken voor BBL, Economie, Techniek, Zorg & Welzijn, Mbo-breed en nog vele andere ... 2. VIA Werkboeken 1F en 2F De werkboeken van VIA op 1F-niveau zijn bedoeld voor leerlingen in AKA-oplei ... VIA werkboek 2F Groen | 9789490013813 | Tweedehands ... ... 2. VIA Werkboeken 1F en 2F De werkboeken van VIA op 1F-niveau zijn bedoeld voor leerlingen in AKA-opleidingen, in VM2-trajecten en in niveau 1- tot en met 3-opleidingen. De werkboeken op 2F-niveau zijn bedoeld voor de uitstroom van niveau 1- tot en met niveau 3-opleidingen. Tevens zijn deze werkboeken de instroomboeken voor niveau 4-leerlingen. Rieke Wynia is een geweldige auteur. Download en lees het boek VIA - 1F Groen - Werkboek op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt VIA - 1F Groen - Werkboek in PDF, ePUB, MOBI. De werkboeken. De werkboeken vormen het hart van de methode VIA. Zij zijn leidinggevend. Dit wil zeggen dat vanuit...

INFORMATIE

AUTEUR
Rieke Wynia
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
VIA - 1F Groen - Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

VIA is een competentiegerichte en sectorspecifieke methode Nederlands voor het mbo. VIA is er op gericht alle taalvaardigheden binnen een betekenisvolle beroepscontext te oefenen en te toetsen. De methode doet dit door aan de hand van praktijksituaties aan de slag te gaan met de taalvaardigheden luisteren, lezen, schrijven, gesprekken voeren en spreken.De methode VIA is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen.1. Het handboek. In het handboek van VIA kan de deelnemer alles terugvinden wat hij op het gebied van Nederlands en communicatie binnen de relevante beroepsvelden nodig heeft. Het handboek is helder ingedeeld en de uitgebreide index maakt het mogelijk een specifi ek onderwerp makkelijk terug te vinden.2. De werkboeken. De werkboeken vormen het hart van de methode VIA. Zij zijn leidinggevend. Dit wil zeggen dat vanuit de werkboeken wordt verwezen naar het handboek en niet andersom. De werkboeken zijn gedifferentieerd naar sector en niveau, van onder 1F tot en met 3F.3. Via de methodesite Studiemeter.nl: ViaStarttaal. Het derde onderdeel van VIA is het online programma ViaStarttaal. ViaStarttaal traint de basale taalvaardigheid van de deelnemer, dat wil zeggen: het onderdeel taalverzorging/taalbeschouwing zoals de Commissie Meijerink dat vastgesteld heeft.De methode VIA is zo opgebouwd dat er zowel voor docenten als deelnemers veel keuzemogelijkheden zijn. Zo kan een docent in overleg met de deelnemer bepalen welke beroepsthemas doorgewerkt moeten worden en op welk niveau de deelnemer begint met ViaStarttaal. In de handleiding vindt de docent suggesties voor het aanbieden van en varieren op de lesstof.Als makers van VIA willen wij benadrukken dat het doorwerken van alle onderdelen garandeert dat alle taalvaardigheden worden getraind.

Wil je het boek lezen?VIA - 1F Groen - Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rieke Wynia. Lezen VIA - 1F Groen - Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN