Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk

Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk - Michel Frequin | Northernlights300.org

...f het tot stand komen van het werk tot en met de exploitatie daarvan, met vele praktische voorbeelden ... Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk, Michel ... ... . Bestel Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Noté /5: Achetez Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk de Frequin, Michel: ISBN: 9789012396707 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Koop nu Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk van Michel Frequin bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Get this from a library! Auteursrechtgids voor de Nederlands ... Auteursrechtgids ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! Get this from a library! Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk. [M J Frequin] -- Wat wordt beschermd door het auteursrecht en wat niet? Wat zijn de rechten van auteurs en uitgevers? Wat zijn de gevolgen van de Europese regelgeving? Deze gids richt zich op schrijvers, ... Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk (e-boek) door Michel Frequin, EAN 9789012396714. terug naar overzicht. Cover Auteursrechtgids 70 x 50 cm. Mixed Media: Collage op Katoen. Jaar: 2016....

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Frequin
DIMENSIE
6,35 MB
BESTANDSNAAM
Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Wat wordt beschermd door het auteursrecht? Wat zijn de naburige rechten van uitvoerende kunstenaars, producenten en omroepen? Wie heeft het auteursrecht en over welke rechten kan de auteur beschikken? Waar moet ik rekening mee houden als ik gebruikmaak van werk van anderen? Wat zijn de wettelijke regels voor het contract tussen een maker en een exploitant? Waar moet ik aan denken bij het sluiten van een exploitatieovereenkomst, en in het bijzonder voor dit specifieke werk? Wat wordt waar collectief geregeld en hoe gaat dat in zijn werk? Hoe kan ik mijn rechten handhaven?De volledig herziene Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk leidt de juridische leek op toegankelijke wijze door het proces vanaf het tot stand komen van het werk tot en met de exploitatie daarvan, met vele praktische voorbeelden. Nieuwe ontwikkelingen in de praktijk, de invloed van nationale en Europese jurisprudentie en het nieuwe auteurscontractenrecht kunt u daarnaast volgen op de bij de gids behorende website, waar tevens praktische overzichten, checklists en voorbeeldbepalingen voor de exploitatieovereenkomst te vinden zijn met tips voor het opstellen van een contract.Deze gids is gemaakt voor iedereen die professioneel te maken heeft met auteursrecht en naburige rechten: als maker (schrijver, vertaler, tekenaar, fotograaf, ontwerper, componist, beeldend kunstenaar, programmeur, redacteur, enzovoort), als uitvoerend kunstenaar, als exploiterend uitgever of producent (of werknemer van een exploitant), als ondernemer die gebruikmaakt van auteursrechtelijk beschermde werken (of vertegenwoordigers van ondernemers, zoals brancheorganisaties), maar ook als advocaat, ambtenaar of volksvertegenwoordiger.Met deze volledig herziene gids heeft u weer een doeltreffend kompas in de gecompliceerde wereld van het auteursrecht en de naburige rechten.

Wil je het boek lezen?Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Frequin. Lezen Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN