Zwart als ebbenhout

Zwart als ebbenhout - salla Simukka | Northernlights300.org

... briefjes en sms'jes waaruit blijkt dat hij alles van haar weet ... Salla Simukka Zwart als ebbenhout | wehkamp ... . Als ze naar hem op zoek gaat, komt ze eindelijk haar verleden op het spoor. Vanaf ca. 15 jaar.; Door Salla Simukka Zwart als ebbenhout. Salla Simukka. Prijs: € 17,95: Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, woensdag bij u thuisbezorgd: Bindwijze: Boek, Gebonden (01-10-2014) Genre: Fictie 15+ Boekenliefde.nl: Zwart als ebbenhout op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: ... MyPerfectBookLife: Recensie: Zwart Als Ebbenhout - Salla ... ... .nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Maar de liefde wordt overschaduwd door de Zwart als ebbenhout; Zwart als ebbenhout Salla Simukka. Nederlands | Hardcover € 17,95 + 35 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Omschrijving. Er zijn veel soorten ebbenhout, van donkerbruin met soms grijze strepen tot bijna geheel zwart hout, dat het meest gewild is. Het spinthout, de laag hout die zich om het kernhout en onder de bast van de boom bevindt, is licht geelachtig tot bijna wit van kleur. Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Maar de liefde wordt overschaduwd door de brieven van een vreemde stalker. Terwijl de première nadert, probeert Lumikki de afzender te slim af te zijn. Lastig, wanneer iemand zo zwart is als ebbenhout. Zwart als ebbenhout - Salla Simukka | 9789044821451. Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Titel: Zwart als ebbenhout (Snow White #3) Auteur: Salla Simukka Genre: Spanning, Young Adult Uitgeverij: Clavis Books Bladzijdes: 142 Bindwijze: Hardcover Prijs: 17,95 Cijfer: 7/10 Link naar de pagina op Goodreads Lumikki is weer terug op school en voor de kerst wordt er een theatervoorstelling gegeven van een nieuwe versie over Sneeuwwitje waarin Lumikki …...

INFORMATIE

AUTEUR
salla Simukka
DIMENSIE
8,74 MB
BESTANDSNAAM
Zwart als ebbenhout.pdf

OMSCHRIJVING

Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Maar de liefde wordt overschaduwd door de brieven van een vreemde stalker. Terwijl de première nadert, probeert Lumikki de afzender te slim af te zijn. Lastig, wanneer iemand zo zwart is als ebbenhout.

Wil je het boek lezen?Zwart als ebbenhout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur salla Simukka. Lezen Zwart als ebbenhout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN