Strategie n van de Serengeti

Strategie n van de Serengeti - Stephen Berry | Northernlights300.org

...arnaast een uitdaging voor hen die daadwerkelijk zakelijke strategieën opstellen ... Serengeti - Bezienswaardigheden Tanzania ... . Het biedt een breed scala aan strategische opties in een makkelijk te onthouden en toegankelijke formule. Deze strategieën werken. Ze ... Strategieën van de Serengeti bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Strategieën van de Serengeti: wat het bedrijfsleven kan leren van de dieren van de savanne: Amazon.es: Berry, Stephen, Swinkels, Rene, Swinkels, René: Libros en idiomas extranjer ... Strategieën van de Serengeti tweedehands kopen - €16 ... ... .es: Berry, Stephen, Swinkels, Rene, Swinkels, René: Libros en idiomas extranjeros Buy Strategieën van de Serengeti: wat het bedrijfsleven kan leren van de dieren van de savanne 01 by Berry, Stephen (ISBN: 9789077677391) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Fnac: wat het bedrijfsleven kan leren van de dieren van de savanne, Strategieën van de Serengeti, Steve Berry, Auteur". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . on line boeken zoeken Vergelijken kopen - - Strategieën van de Serengeti / druk 1 (Berry, Stephen) ISBN: 9789077677391 - Versandfertig in über 4 Wochen, Softcover Strategieën van de Serengeti: wat het bedrijfsleven kan leren van de dieren van de savanne | Berry, Stephen, Swinkels, Rene, Swinkels, René | ISBN: 9789077677391 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. STEPHEN ...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen Berry
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
Strategie n van de Serengeti.pdf

OMSCHRIJVING

Strategie n van de Serengeti 1e druk is een boek van Stephen Berry uitgegeven bij Hajefa, Uitgeverij. ISBN 9789077677391 Strategie n van de Serengeti beoogt het ontwerpen van strategie n toegankelijk te maken voor mensen die normaal gesproken geen strategieboek ter hand zouden nemen, en biedt daarnaast een uitdaging voor hen die daadwerkelijk zakelijke strategie n opstellen. Het biedt een breed scala aan strategische opties in een makkelijk te onthouden en toegankelijke formule. Deze strategie n werken. Ze zijn niet de laatste management mode - ze hebben de test van de tijd doorstaan, aangezien ze al heel wat jaren worden toegepast, veel langer dan een willekeurig bedrijf of organisatie bestaat. Dit zijn de strategie n van de deskundigen - degene die ze al duizenden jaren lang hebben gebruikt om te overleven en te gedijen - de dieren van de Serengeti vlakte.In de jaren tachtig waren we op zoek naaruitmuntendheid . Op dit moment worstelen veel bedrijven die als uitmuntend werden aangeprezen, om te overleven of ze zijn al ter ziele. In de jaren negentig waren we op zoek naar bedrijvengebouwd voor de toekomstvele hebben het niet gered. Daarentegen is de Serengeti een landschap met een ecosysteem dat al duizenden, misschien wel tienduizenden jaren heeft gedijd. Dat systeem heeft het wel gered. De dieren op deze uitgestrekte grasvlaktes hebben zich uitstekend aangepast in deze zeer felle concurrentieomgeving.Strategie n van de Serengeti probeert inzicht te verschaffen over hoe deze strategie-experts - de dieren van de Serengeti - te werk gaan. Hun strategie n hebben de modegrillen van de business-scholen overleefd en ze hebben zich weten te handhaven te midden van de recessies van de droogte en de dynamiek van hun competitieve omgeving.Sommige gebruiken snelheid, weer andere heimelijkheid. Sommige profiteren van hun uitstekend gezichtsvermogen, andere maken gebruik van co rdinatie en weer andere nemen hun toevlucht tot brute kracht. De sleutel tot strategisch succes op de Serengeti is de juiste strategie op het juiste moment toepassen. Dit boek onderzoekt een reeks strategie n die gebruikt worden door de bewoners van deze vlakte, een van de meest felle concurrentieomgevingen, en biedt een scala aan mogelijkheden voor elk bedrijf - van de mondiale reuzen tot de eenmanszaak.Stephen Berry MBA, BSc (Hons), FCMA, ACIB, DipFS is een voormalig CFO en is werkzaam binnen het werkveld van de bedrijfsstrategie als coach, adviseur, vooraanstaand spreker en docent internationale MBA.

Wil je het boek lezen?Strategie n van de Serengeti in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen Berry. Lezen Strategie n van de Serengeti Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN