Onder Het Donkere Water

Onder Het Donkere Water - R. Prins | Northernlights300.org

...ort boek: Paperback; Paperback, uitgave 2008, 101 blz ... Onder Het Donkere Water - Ruben Prins te Koop Aangeboden ... ... . Boek heeft lichte gebruikssporen (geen scheuren of vlekken). ... Titel: Onder het donkere water Schrijver: Ruben Prins Datum verschenen: juni 2005 Uitgeverij: Leopold Aantal pagina's: 100 Genre: Hier en nu verhalen (Detective) Samenvatting Als Sven, de hoofdpersoon, terug komt van een feestje, ziet hij een donkere gedaante een rolstoel over een brug duwen. Even later valt er iemand in het water. De Donkere ... Onder het donkere water Ruben Prins - voor €2,93 ... . Even later valt er iemand in het water. De Donkere Sluis is van oorsprong namelijk een houten constructie. Deze constructie bestaat uit een lange koker. Hierin vind je een rij van spanten met vloerbalken, staanders en dekbalken terug. Om een voorstelling te geven hoe het eruit zag, het Bleiswijkse Verlaat komt ongeveer overeen. Tekst gaat verder onder de foto. Onder het donkere water 30-mrt-2017 - Onder het donkere water van Ruben Prins bestellen? Boekhandel De Kaft: persoonlijke service, snelle levering. Hebban Rank. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Onder het donkere water van Ruben Prins sinds november 2018....

INFORMATIE

AUTEUR
R. Prins
DIMENSIE
3,47 MB
BESTANDSNAAM
Onder Het Donkere Water.pdf

OMSCHRIJVING

Midden in de nacht ziet Sven een gestalte scharrelen met een rolstoel bij een verlaten vaart. Even later hoort hij een plons. De volgende dag ontdekken hij en zijn vriendin Vicky dat er een moord is gepleegd! Op de plek des onheils loopt politie. Een blinde ex-rechercheur, aan wie Sven vertelt wat hij gezien heeft, gaat samen met de kinderen op onderzoek uit. Ze ontdekken steeds meer vreemde dingen - tot deze Bert Mol, ondanks zijn roodwitte sok, wordt aangereden en in coma in het ziekenhuis belandt. Was het opzet?Debutant Ruben Prins schreef een boek met een bijzonder structuur: de lezer kan af en toe in het hoofd van de dader kijken, waardoor het verhaal nog aan spanning wint.

Wil je het boek lezen?Onder Het Donkere Water in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Prins. Lezen Onder Het Donkere Water Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN