Caper - een rouwboek

Caper - een rouwboek - Uus Knops | Northernlights300.org

... Rouw is ruw. Caper - Een rouwboek | ISBN 9789089319463 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Rouwboek vanuit een kinderperspectief ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Caper - Een rouwboek, Waar ben je, lieve broer ? (2005) ISBN: 9789089319463 of 9089319468, in het Nederlands, Borgerhoff & Lamberigts, Nieuw. Naast het indrukwekkende relaas van een familie die bergen heeft verzet om hun zoon en broer te redden, is Casper, een rouwboek een aangrijpende reflectie over rouw in al zijn facetten. Zelf is Uus Knops psychiater en psychotherapeut. In dit werk laat zij de ruwheid van rouw zien; het schuurt en ... Ebook ePUB: Casper - een rouwboek - geschreven door Uus Knops ... . Zelf is Uus Knops psychiater en psychotherapeut. In dit werk laat zij de ruwheid van rouw zien; het schuurt en wringt tegen. Althans, zo start het. Casper, een rouwboek (boek) Bekijk alles. Casper - een rouwboek Uus Knops • ebook • epub. Samenvatting . Het is december 2005 wanneer auteur Uus Knops te horen krijgt dat haar jongere broer Casper wordt vermist. Met hun diploma op zak besloten Casper en zijn studiegenoot Christophe om rond te reizen in het prachtige Venezuela. Casper - een rouwboek (e-boek) door Uus Knops, EAN 9789089319463. Free 2-day shipping. Buy Casper - een rouwboek - eBook at Walmart.c...

INFORMATIE

AUTEUR
Uus Knops
DIMENSIE
3,54 MB
BESTANDSNAAM
Caper - een rouwboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het is december 2005 wanneer auteur Uus Knops te horen krijgt dat haar jongere broer Casper wordt vermist. Met hun diploma op zak besloten Casper en zijn studiegenoot Christophe om rond te reizen in het prachtige Venezuela. Maar kort voor het einde van de reis stopt het mailcontact en ook hun vliegtuigstoel blijft leeg... Wat volgt is een intensieve zoekactie die wordt geleid door het gezin Knops. Hun huis wordt het kloppende hart van de operatie, maar alle inspanningen ten spijt moeten ze gaandeweg een pijnlijke realiteit accepteren: Casper is niet meer, nooit meer. Naast het indrukwekkende relaas van een familie die bergen heeft verzet om hun zoon en broer te redden, is Casper, een rouwboek een aangrijpende reflectie over rouw in al zijn facetten. Zelf is Uus Knops psychiater en psychotherapeut. In dit werk laat zij de ruwheid van rouw zien; het schuurt en wringt tegen. Althans, zo start het. Knops toont ook hoe schuring geleidelijk voor slijtage zorgt en uiteindelijk zelfs in zachte berusting kan overgaan.

Wil je het boek lezen?Caper - een rouwboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Uus Knops. Lezen Caper - een rouwboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN