Wiskunde voor Sector HEO, 2e

Wiskunde voor Sector HEO, 2e - Van As D.P.G. | Northernlights300.org

...ack). Aansluitend op de wiskundekennis van het HAVO Wiskunde-A examen, begint ook de tweede editie van dit ... Wiskunde Voor De Sector Heo van D.P.G. Van As 1 x nieuw en ... ... ... Koop Wiskunde voor de sector heo van As, D.P.G. van met ISBN 9789039526361. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Wiskunde voor de sector HEO is bestemd voor de propedeuse van economische hboopleidingen en is daarnaast geschikt voor andere hbo-richtingen en universitaire studies waar niet al te veel wiskunde wordt vereist, maar wel economische begrippen aan bod komen. Het boek sluit aan op de kennis van de huidige eerstejaars student. Koop Wiskunde voor de sector heo (97 ... Wiskunde voor de sector HEO - vanstockum.nl ... . Het boek sluit aan op de kennis van de huidige eerstejaars student. Koop Wiskunde voor de sector heo (9789039526361) je van As, D.P.G. van Wiskunde voor de sector HEO is bestemd voor propedeusestudenten van economische hbo-opleidingen. Het boek sluit goed aan op de vooropleidi...

INFORMATIE

AUTEUR
Van As D.P.G.
DIMENSIE
11,85 MB
BESTANDSNAAM
Wiskunde voor Sector HEO, 2e.pdf

OMSCHRIJVING

Aansluitend op de wiskundekennis van het HAVO Wiskunde-A examen, begint ook de tweede editie van dit HBO-leerboek met een laag beginniveau. In de eerste hoofdstukken wordt dan ook veel aandacht besteed aan optellen, vermenigvuldigen en machtsverheffen en hun inversen. Per hoofdstuk worden eerst de wiskundige inzichten en technieken geleerd, en pas daarna de toepassing in de economie, bedrijfskunde of statistiek. De vele opgaven toetsen en verdiepen inzicht en kennis.* Nieuw: hoofdstuk over financiële rekenkunde* Nieuw: hoofdstuk over e-machten* Nieuw: vele praktische opgaven* Nieuw in docentenhandleiding: 'Functies van twee variabelen'.De auteur is verbonden aan de Hogeschool voor Economische Studies te Amsterdam.Docentenmateriaal beschikbaar.

Wil je het boek lezen?Wiskunde voor Sector HEO, 2e in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van As D.P.G.. Lezen Wiskunde voor Sector HEO, 2e Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN