Verloskunde

Verloskunde - Bernard Spitz | Northernlights300.org

... verloskundige zorg. De eerste lijn voor thuisbevalling of poliklinische bevalling (in het ziekenhuis): eerstelijns ... Verloskunde | Verloskunde en gynaecologie ... ... Veel studenten trekken vanuit de omliggende dorpen en steden naar de bruisende studentenstad, maar er zijn ook studenten vanuit heel Nederland, die speciaal naar Groningen verhuizen om er te gaan studeren. Lieve allemaal, Wij zijn genoodzaakt maatregelen te nemen i.v.m. het Corona virus. Deze maatregelen gelden vanaf 15 juni tot er weer meer nieuws bekend is. Tijdens de hbo-opleiding Verloskunde word ... Verpleegkunde & Verloskunde | HZ University of Applied ... ... . Deze maatregelen gelden vanaf 15 juni tot er weer meer nieuws bekend is. Tijdens de hbo-opleiding Verloskunde word je opgeleid tot specialist in de verloskunde. Je leert alles over zwangerschap, bevalling en kraambed en over de complicaties die hierbij kunnen optreden. Telefoonnummer: 0527-614136. Informatie over Verloskundige Praktijk NOP/Lemsterland met vestigingen in Lemmer en Emmeloord. Lees verder... Verloskunde is een onderdeel van het WKZ Geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Wij werken nauw samen met een viertal eerstelijns verloskundigenpraktijken in een Verloskundig Samenwerkingverband (VSV). Verpleegkunde & Verloskunde Je werkt graag met mensen, van jong tot oud. Je ziet jezelf zowel als verpleegkundige en verloskundige aan de slag gaan. Kies dan voor de gecombineerde opleiding Verpleegkunde & Verloskunde aan de HZ! De opleiding Verpleegkunde & Verloskunde is een gecombineerde opleiding. Hbo Verloskunde Voor wie. Jij bent zelfstandig, nauwkeurig en stressbestendig. Ook ben je in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een echte doorzetter. De opleiding is namelijk zwaar. Je gaat straks een medisch beroep uitoefenen waarin je zelfstandig beslissingen moet nemen die voor iemand zeer ingrijpend kunnen zijn. Verloskunde. Mediq Medeco verkoopt vele verschillende verloskundige instrumenten. Deze instrumenten zijn speciaal ontwikkeld voor de afdeling verloskunde en worden door verloskundigen gebruikt. Op deze pagina vindt u onder andere arterieklemmen, mosquitoklemmen, naaldvoerders, chirurgische scharen en navelstrengscharen. Op de polikliniek Verloskunde houden we multidisciplinaire spreekuren. Hierbij zijn meerdere specialismen tegelijk betrokken. Zo bent u minder tijd kwijt aan verschillende spreekuurafspraken en kunnen de specialisten sneller met elkaar in overleg over uw ziektebeeld, diagnose en behandelplan. Deze vierjarige hbo-opleiding Verloskunde bestaat alleen in voltijd aan vier opleidingsinstituten, met vestigingsplaatsen in Amsterdam, Groningen, Maastricht en Rotterdam. Vlaanderen. Sinds de onderwijshervorming in het Vlaamse hoger onderwijs van 1995 is vroedkunde een zelfstandige studierichting. Beste verloskunde ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernard Spitz
DIMENSIE
3,42 MB
BESTANDSNAAM
Verloskunde.pdf

OMSCHRIJVING

State of the art praktijkboek: de meest actuele kennis in woord maar ook online in beeld Eindtermen van gisteren zijn al snel niet meer die van morgen. Zo maakt de individuele arts-patientbenadering vandaag plaats voor een pluridisciplinaire benadering met zorgplannen, protocollen en zorgpaden. Dit praktijkboek bundelt alle basisinformatie voor artsen en vroedvrouwen en wie daartoe wordt opgeleid. Bovendien biedt het gratis ebook extra multimediale content, zoals filmpjes, weblinks en een interactieve quiz om je kennis van de leerstof zelf te toetsen. Ook het maken en delen van aantekeningen behoren tot de functionaliteiten van het e-book. Alle aantekeningen blijven beschikbaar en kunnen ook gemakkelijk doorzocht worden. Dit alles maakt Verloskunde tot een uiterst handige tool voor professionals en studenten.

Wil je het boek lezen?Verloskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernard Spitz. Lezen Verloskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN