Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie

Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie - Swami Kriyananda | Northernlights300.org

...f haar werk genieten. Vancouver, British Columbia heeft een bloeiende kunstscène, met iets voor kunstliefhebbers van alle soorten ... Een Gids Voor Kunst In Vancouver - 2020 ... . Van de collecties van wereldklasse in de Vancouver Art Gallery en UBC's Museum of Anthropology tot de vele commerciële galerijen en kunstmarkten van Vancouver, Vancouver biedt een schat aan mogelijkheden om zowel Fine Art, hedendaagse kunst, First Nations kunst als kunst te zien en te ... Elke ochtend tussen 06:00 en 09:30 uur: het NOS Radio 1 Journaal met Jurgen van den Berg. In de uitzendingen komen het laatste ... Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie - Swami Kriyananda ... ... ... Elke ochtend tussen 06:00 en 09:30 uur: het NOS Radio 1 Journaal met Jurgen van den Berg. In de uitzendingen komen het laatste nieuws, achtergronden, reacties, analyses en sport aan bod. De tv-gids met de meest actuele programma-informatie en het complete tv-aanbod van vanavond, morgen en overmorgen van de belangrijkste Nederlandse en buitenlandse zenders Als je er alleen voor staat, is het een hele kunst om alles toe te laten, niet op andermans wijsheid of adviezen te gaan leunen, maar helemaal te vertrouwen op dat jij in staat bent om jezelf te dragen. Juist in de donkerste nachten is je hogere Zelf wakker en word je onophoudelijk door de Lichtwereld omhuld en begeleid. Alle VRT-programma's van één, Canvas en Ketnet in 1 handig overzicht Zelfrealisatie - Een Gids voor Innerlijke Ontplooiing. In dit boek komen alle scholingsmethoden van de Jaspis School samen. Met illustraties, kunstschilderingen, inwijdingsmuziek, dansen, en niet te vergeten de oefenmethoden. Een werkboek met spirituele achtergronden; om een inwijding te gaan of je op het gebied van de witte magie te ontwikkelen....

INFORMATIE

AUTEUR
Swami Kriyananda
DIMENSIE
6,88 MB
BESTANDSNAAM
Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt een blauwdruk voor de toekomst van de kunst, en laat zien hoe kunst een krachtige invloed kan hebben op een betekenisvol bestaan en een positieve levenshouding in de maatschappij. Met inzichtelijke commentaren op de grote musici, kunstenaars en creatieve denkers van onze tijd presenteert het boek een nieuwe benadering van de kunst, een benadering die zowel artistieke uitdrukking als artistieke waardering als creatieve communicatie ziet. J. Donald Walters toont hoe belangrijk het is om jezelf en alle andere dingen te zien als aspecten van een grotere werkelijkheid, evenals het belang van de zoektocht naar een bewuste overeenstemming met die werkelijkheid en het zien van alle dingen als zijnde kanalen voor de uitdrukking van de werkelijkheid.“Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie is een monumentaal werk en zou verplichte kost moeten zijn voor iedereen. Vooral artiesten zullen er baat bij hebben en zouden zorgvuldig moeten lezen, bestuderen en handelen naar wat in deze bladzijden vervat ligt. Dit boek is naar mijn mening het belangrijkste boek van onze tijd over dit zeer relevante onderwerp.” – Derek Bell“Hier hebben we een boek voor alle kunstenaars die wensen nieuwe hoop en een nieuw bewustzijn aan hun werken toe te voegen. Met Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie geeft J. Donald Walters ons een gids voor de toekomst – onze toekomst als mensen.” – Stephanie SteyerJ. Donald Walters (Swami Kriyananda) is een internationaal bekende auteur, spreker, componist en leermeester van het hoger bewustzijn. Van zijn hand verschenen meer dan zeventig boeken en ruim driehonderd muzikale composities. Hij wordt beschouwd als een van de grootste autoriteiten op het gebied van meditatie en hoger bewustzijn in de hedendaagse wereld.

Wil je het boek lezen?Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Swami Kriyananda. Lezen Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN