De Ontslagpraktijk Van De Cwi

De Ontslagpraktijk Van De Cwi - J. van Drongelen | Northernlights300.org

...slagpraktijk, uitgevoerd door de CWI, van doen hebben ... De laan uit, de polder in - De Groene Amsterdammer ... . Het boek biedt een handreiking niet alleen aan juristen, maar tevens aan degenen die anderszins over individuele arbeidsverhoudingen adviseren, oordelen en beslissen; een leidraad derhalve om op zorgvuldige wijze met het ontslagstelsel om te gaan. BT - De ontslagpraktijk van de CWI. PB - Kluwer. CY - Deventer. ER - van Rijs ADM, van Drongelen J. De ontslagpraktijk van de CWI. Deventer: Kluwer, 20 ... PDF Belangrijkste geraadpleegde literatuur Adviescommissie ... ... . De ontslagpraktijk van de CWI. Deventer: Kluwer, 2003. 259 p. (Monografie├źn Sociaal Recht; 27). Powered by Pure, Scopus & Elsevier Fingerprint Engine ... De ontslagpraktijk van de cwi Mr. dr. J. van Drongelen Mr. A.D.M, van Rijs Tweede herziene druk Kluwer - Deventer Woord vooraf v Lijst van afkortingen xin 1 Een schets van de geschiedenis van het DANS is an institute of KNAW and NWO. Driven by data. Go to page top Go...

INFORMATIE

AUTEUR
J. van Drongelen
DIMENSIE
11,5 MB
BESTANDSNAAM
De Ontslagpraktijk Van De Cwi.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek richt zich primair tot degenen die in hun dagelijkse werk met de ontslagpraktijk, uitgevoerd door de CWI, van doen hebben. Het boek biedt een handreiking niet alleen aan juristen, maar tevens aan degenen die anderszins over individuele arbeidsverhoudingen adviseren, oordelen en beslissen; een leidraad derhalve om op zorgvuldige wijze met het ontslagstelsel om te gaan.

Wil je het boek lezen?De Ontslagpraktijk Van De Cwi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. van Drongelen. Lezen De Ontslagpraktijk Van De Cwi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN