Hoor het ritselen van de nieuwe dag

Hoor het ritselen van de nieuwe dag - H. Leeflang | Northernlights300.org

...el. Een podcast van VPRO en NPO Radio 1. 1) ritselen, wemelen, wezzelen 2) niet kunnen stilzitten, westeren, deggeren ... Hoor - 6 definities - Encyclo ... . 1) Zitten hier muizen? Ik hoor iets wezzeren in die kast. 2) Is dat nu gedaan met uw gewezzer; ik word er horendul van! (horendol, ergens ~ van worden) Met de Week van de Alfabetisering zet Stichting Lezen & Schrijven zich samen met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties in voor een samenleving waarin ruimte is voor een leven lang leren en ontwikkelen. Zodat meer mensen de kans krijgen om ook op latere leeftijd beter te leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met ... thuis in het ritselen - Vertaling naar Engels ... ... . Zodat meer mensen de kans krijgen om ook op latere leeftijd beter te leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer of smartphone. Gezien de werking van de tests van de bekende fabrikanten, zeker de grote zoals in de Nederlandse test labs staan, is het echt heel onwaarschijnlijk dat de specificiteit significant onder de 99,9% is....

INFORMATIE

AUTEUR
H. Leeflang
DIMENSIE
7,41 MB
BESTANDSNAAM
Hoor het ritselen van de nieuwe dag.pdf

OMSCHRIJVING

De 21e eeuw vraagt bovenal om nieuw leiderschap. Niet van enkelen, maar van eenieder. De nieuwe cultuur van de communicatieve zelfsturing is niet in de eerste plaats op regels maar op gemeenschappelijke waarden gebaseerd. De nieuwe tijd vraagt om het bewustzijn dat er tegelijkertijd verscheidene waarheden, meer manieren van kijken naar de werkelijkheid zijn. Het vraagt respect voor deze verschillen en het vermogen om daar op een dieper, noem het zielsniveau, bruggen tussen te slaan. Religieuze gemeenschappen, zoals Het Apostolisch Genootschap, zijn wat ons betreft bij uitstek geroepen om die verbindingen tot stand te doen brengen.De nieuwe tijd vraagt mensen die met hun hart kijken. Als u ons nu zou zeggen dat morgen de wereld zou vergaan, dan zouden wij nu om ons heen kijken naar appels met pitjes en naar kleine opkomende appelboompjes. Als je goed kijkt en luistert, zie je en hoor je de kiemen van morgen en zelfs overmorgen.Prof. dr. P.S.H. Leeflang (Schiedam 1946) groeide op in Den Haag. Na zijn studie econometrie in Rotterdam vestigde hij zich in Groningen. Aan de Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit der Economische Wetenschappen, is hij als hoogleraar Marktkunde en marktonderzoek werkzaam en vervult hij de Frank M. Bass leerstoel voor marketing. Hij is sinds 1999 lid van de Koninklijke Akademie voor Wetenschappen en publiceerde een reeks van boeken over marketing.Ir. H. Leeflang (Den Haag 1951) groeide op in Den Haag en woont en werkt daar nog steeds. Hij studeerde aan de Technische Universiteit Delft stedebouwkunde. Na een functie in het kader van stadsvernieuwing in Den Haag vervulde hij vele functies binnen de Rijksdienst. De afgelopen drie jaar heeft hij gewerkt als plv. directeur-generaal 'Andere overheid' voor de minister van Bestuurlijke Vernieuwing.

Wil je het boek lezen?Hoor het ritselen van de nieuwe dag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Leeflang. Lezen Hoor het ritselen van de nieuwe dag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN