Heksenjong

Heksenjong - Luc Hanegreefs | Northernlights300.org

... hem en zijn vriend Coppen midden in een historische gebeurtenis brengt: het Spaanse beleg van het plaatsje Zichem ... Heksenjong door Luc Hanegreefs - Boekhandel Douwes ... . ... Boek: Heksenjong - Luc Hanegreefs Recensie: Marjo Categorie: Jeugdboek 14+ In de streek waar de rivier de Demer door het Vlaamse landschap kronkelt wordt de legende verteld van de spooksoldaat. In... Bestel Heksenjong Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Heksen | ISBN 9789026976193 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het oude Mariken van Nieumeghen vertelt over een oude man, een geestelijke, d ... Heksenjong - Luc Hanegreefs - 9789044829556 | Bruna.nl ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het oude Mariken van Nieumeghen vertelt over een oude man, een geestelijke, die zorgt voor zijn nichtje, die op een bepaald moment naar de stad gaat om er hetgeen waar ze nood aan hebben te gaan kopen. 's Nachts komt Mariken aan bij haar tante, die haar echter uitkaffert voor heksenjong en gezellin van duivel. Levertijd: 24 uur. Auteur: Luc Hanegreefs, Prijs: € 17,95, ISBN/ISBN13: 9789044829556, Categorie: Boek...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Hanegreefs
DIMENSIE
4,96 MB
BESTANDSNAAM
Heksenjong.pdf

OMSCHRIJVING

Februari 1578.Wanneer Henric per ongeluk een rondzwervende soldaat doodt, staat zijn eigen leven al snel op zijn kop. Het is het begin van een zwerft ocht vol gevaren, die hem en zijn vriend Coppen midden in een historische gebeurtenis brengt: het Spaanse beleg van het plaatsje Zichem.Terwijl rondom hen de strijd woedt, ontdekken Henric en Copp en dat hun leven gehuld is in geheimen. Allebei lijken ze een 'vroeger' te hebben waar ze bijna niets meer van weten. Waar heeft Coppen geleerd om wonden te verzorgen? En wie staat op de brandstapel die de dromen van Henric teistert?Tijdens de zoektocht naar hun verleden krijgen ze hulp uit onverwachte hoek: een Duitse landsknecht die geen huurling meer wil zijn en een gefolterde heks die in een kerker wacht op haar proces ... Alles lijkt duidelijk te worden wanneer een sneeuwstorm de schaduw van het verleden wegveegt.Een fictief verhaal met een historische achtergrond, vol intriges en geheimen. Voor lezers vanaf 14 jaar.

Wil je het boek lezen?Heksenjong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Hanegreefs. Lezen Heksenjong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN