Grip

Grip - Rick Pastoor | Northernlights300.org

...en meer onderling gecoördineerd afgehandeld moeten worden ... Rova.nl - Waar staat de GRIP-wagen in Zwolle en wanneer? ... . GRIP: Het geheim van slim werken. Het is best gek dat we nog nooit écht hebben leren werken. GRIP legt je stap voor stap uit hoe je slimmer werkt voor meer rust en ruimte in je hoofd. Het gevolg? Je krijgt ruimte voor je kleine en grote dromen. Rick Pastoor, jarenlang 'hoofd product' bij Blendle, legt zijn slimme werkwijze uit. Bestel nu! De Grip app geeft u een overzicht van uw inkomsten en uitgaven. De app zet uw bij- en afschrijvingen automatisch in cate ... Grip - definition of grip by The Free Dictionary ... . De app zet uw bij- en afschrijvingen automatisch in categorieën. Met Grip kunt u geen geld overboeken. Let op: de informatie in de Grip app is niet bedoeld als advies of als vervanging van advies. Hoe u deze informatie interpreteert is uw eigen verantwoordelijkheid. GRIP ondersteunt organisaties en medewerkers om vitaal en bevlogen te werken met een online tool, een praktische aanpak en een wetenschappelijke basis. Grip staat voor Grip. Gedreven om cliënten te helpen. We gaan voor resultaat: niet in kwantiteit, maar in kwaliteit. We dwingen onszelf om inventief te zijn. Elke dag, voor elke cliënt. Dat lukt alleen door betrokken te zijn. Echt geïnteresseerd in de mensen voor wie we werken. Omdat alleen dan advies echt persoonlijk is. Lees meer GRIP kijkt er vandaag op terug en trekt 10 lessen voor de toekomst. 25 mei 2020 / Katrijn Ruts Kom uit de schaduw - Vecht voor gelijke rechten! 20 jaar GRIP in 2020. We duiken maandelijks in ons rijke archief en brengen voorbije acties en campagnes terug onder de aandacht. 20 mei 2020 "GRIP -...

INFORMATIE

AUTEUR
Rick Pastoor
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
Grip.pdf

OMSCHRIJVING

Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid? Hoe bewaren we overzicht, met die uitpuilende mailbox, overvolle agenda en eindeloze takenlijst? En nog veel belangrijker: hoe zorgen we ervoor dat we eindelijk toekomen aan de plannen die we wel hebben maar niet uitvoeren? Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-man Rick Pastoor. In dit boek deelt hij zijn razendslimme werkmethode GRIP, die hij door de jaren heen ontwikkelde. Zijn no-nonsenseaanpak leert je hoe je rust, ruimte en richting in je werkweek krijgt. En hoe je jezelf kunt uitdagen, ook al heb je het druk. Het resultaat? Je gaat niet alleen effi ciënter aan de slag, maar vooral effectiever. En zodra je grip hebt, ontstaat er ruimte voor grotere plannen en levensdromen. GRIP toont hoe je die kunt realiseren. In dit boek geen eindeloze theorieën, maar eenvoudige, concrete stappen. En je begint gewoon vandaag.

Wil je het boek lezen?Grip in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick Pastoor. Lezen Grip Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN