Langs de Lange Lindelaan

Langs de Lange Lindelaan - Arie Boomsma | Northernlights300.org

...rie en Romy Boomsma elkaar net leerden kennen, bestonden hun eerste 'dates' uit het lezen van poëzie ... Langs de lange Lindenlaan - Tuinen van Groede ... . Arie werkte aan een bloemlezing met gedichten over de dood. Langs de Lange Lindelaan van Arie Boomsma, Romy Boomsma (Hardcover). Een verzameling versjes en gedichten om voor te lezen Toen Arie en Romy Boomsma elkaar net leerden kennen, bestonden hun eerste 'dates' uit het lezen van poëzie. Arie werkte aan een bloemlezing met gedichten over de dood. Samen lazen zij avonden achtereen in bundels van hun favoriete Nederlandse dichters. Langs de Lange ... Leentje leerde Lotje lopen langs de Lange Lindelaan ... . Samen lazen zij avonden achtereen in bundels van hun favoriete Nederlandse dichters. Langs de Lange Lindelaan. Verwend worden [Recensie] Het gevoel van verwend worden, krijg je met deze gedichtenbundel in handen. Zelf hoef je niet te struinen door de vele gedichtenbundels, vaak van één dichter of over één onderwerp. Als je niet zo thuis bent op dit gebied is dit dus pure verwennerij. Langs de Lange Lindelaan - recensie november 4, 2019. Ik ben gek op lezen en ik hoop dit ook door te kunnen g...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Boomsma
DIMENSIE
4,1 MB
BESTANDSNAAM
Langs de Lange Lindelaan.pdf

OMSCHRIJVING

Een verzameling versjes en gedichten om voor te lezenToen Arie en Romy Boomsma elkaar net leerden kennen, bestonden hun eerste "dates' uit het lezen van poëzie. Arie werkte aan een bloemlezing met gedichten over de dood. Samen lazen zij avonden achtereen in bundels van hun favoriete Nederlandse dichters. De liefde voor taal die zij delen, geven ze ook mee aan hun kinderen. "We lezen ontzettend veel voor,' legt Arie uit. "Verhalen, versjes, gedichten. Ik koester die momenten, samen op de bank met een boek, enorm.'Vanuit dit liefdevolle idee is deze bloemlezing met een persoonlijke keuze van de mooiste en leukste kindergedichten samengesteld: gedichten en versjes die Arie en Romy zelf het liefst thuis voorlezen. De liefde voor poëzie en literatuur van Arie en Romy die we op hun veelbesproken sociale media al regelmatig tegenkwamen, zien we nu terug in dit prachtig vormgegeven boek, met tekeningen van Margot Holtman. Niet alleen een feest voor de kinderen, maar ook voor hun voorlezende ouders.Arie Boomsma (1974) is schrijver en tv-programmamaker. Eerder verschenen van hem verschillende bloemlezingen, een roman en de enorme bestseller Fit. In kleine stappen naar een gezonder leven, waarvan meer dan 70.000 exemplaren werden verkocht.Romy Boomsma (1991) is columniste voor Vogue en zelfstandig ondernemer. Samen met Arie heeft zij twee kinderen.

Wil je het boek lezen?Langs de Lange Lindelaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Boomsma. Lezen Langs de Lange Lindelaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN