Filosofie voor een weergaloos leven

Filosofie voor een weergaloos leven - Lammert Kamphuis | Northernlights300.org

...taald' naar alledaagse situaties. Het was best even schrikken trouwens, om te lezen dat we gemiddeld 2,5 tot 4 uur per dag op onze smartphone bezig zijn en we het schermpje van de telefoon 2617 keer per dag aanraken ... Filosofie voor een weergaloos leven van Lammert Kamphuis ... ... . Filosofie voor een weergaloos leven - Lammert. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Lammert Kamphuis: Filosofie, voor een weergaloos leven! NonDualiteit. Loading ... Op naar een werkbare onverschilligheid ... Oosterse filosofie in het Westen ... In Filosofie voor een weergaloos leven laat Lammert Kamphuis zien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is d ... Filosofie voor een weergaloos leven - De Bezige Bij ... . Loading ... Op naar een werkbare onverschilligheid ... Oosterse filosofie in het Westen ... In Filosofie voor een weergaloos leven laat Lammert Kamphuis zien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is dan we vaak denken. In achttien prikkelende stukken toont hij hoe zowel eeuwenoude als hedendaagse denkers je kunnen bijstaan in het alledaagse leven. Deze bundel biedt troost, geeft rust, verrijkt...

INFORMATIE

AUTEUR
Lammert Kamphuis
DIMENSIE
9,84 MB
BESTANDSNAAM
Filosofie voor een weergaloos leven.pdf

OMSCHRIJVING

Voor het leven is er geen generale repetitie. Je hebt slechts éénkans. Gelukkig zijn grote denkers je voorgegaan en kun je bijhen terecht voor wijze raad. Zo helpt Diogenes je om je authentiekezelf te zijn, Epicurus om niet te veel geld uit te geven tijdensde uitverkoop en Kant om op tijd te remmen voor een zebrapad.Maar ook minder gearriveerde denkers helpen je een handje:André Hazes daagt je uit om vrijer te worden en De Jeugd vanTegenwoordig steunt je in je verdriet.In Filosofie voor een weergaloos leven laat Lammert Kamphuiszien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is danwe vaak denken. In achttien prikkelende stukken toont hij hoezowel eeuwenoude als hedendaagse denkers je kunnen bijstaanin het alledaagse leven. Deze bundel biedt troost, geeft rust, verrijktvriendschappen, creëert begrip voor andersdenkenden enleidt tot meer plezier in je werk. Laat je verrassen door dezetoegankelijke manier van filosoferen, en ga zelf aan de slag!

Wil je het boek lezen?Filosofie voor een weergaloos leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lammert Kamphuis. Lezen Filosofie voor een weergaloos leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN