Elmer - Het grote boek van Elmer

Elmer - Het grote boek van Elmer - David Mckee | Northernlights300.org

...r is met zijn vrienden aan het spelen. 2 ... Boek: Elmer - Juf Leonie ... . Elmer loopt langs de dieren in de jungle en begroeten hem met: Hallo Elmer. 3. Elmer rolt door de grijze bessen. 4. Elmer loopt terug langs de dieren in de jungle en begroeten hem met: Hallo olifant. 5. Het gaat regenen en de grijze sap van de bessen wordt er door de regen afgespoeld. Elmer komt ... Het grote boek van Elmer David McKee . Heerlijk dikke voorleesbundel over Elmer en zijn vriendjes. In de vijf verhalen Elmer, Elmer en Vl ... Bureau ISBN - Het grote boek van Elmer ... . In de vijf verhalen Elmer, Elmer en Vlinder, Elmer en het kwijtgeraakte Beertje, Elmer en Slang en Elmer en Roosje beleeft de kleurtjesolifant Elmer weer een vrolijk avontuur. ... Het grote boek van Elmer. David McKee. Elmer, de geliefde kleurtjesolifant, staat altijd garant voor kleurrijke voorleesboeken, waarin hij vrolijke avonturen beleeft. Deze superdikke voorleesbundel bevat maar liefst vijf gezellige verhalen over Elmer en zijn Het grote boek van Elmer - Elmer van David McKee (boek, gebonden, ISBN 9789047503569). Heerlijk dikke voorleesbundel over Elmer en zijn vriendjes. In de vijf verhalen Elmer, Elmer en... 3-okt-2016 - Deze pin is ontdekt door 1. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het vel van olifantje Elmer lijkt op een kleurige lappendeken. Hij heeft er geen last van. Het maakt toch niet uit hoe je eruit ziet! Prentenboek met vijf voorleesverhalen met herkenbare thema's. Vanaf ca. 4 jaar.; Door David McKee...

INFORMATIE

AUTEUR
David Mckee
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
Elmer - Het grote boek van Elmer.pdf

OMSCHRIJVING

Elmer, de geliefde kleurtjesolifant, staat altijd garant voor kleurrijke voorleesboeken, waarin hij vrolijke avonturen beleeft. De verhalen over Elmer leveren gegarandeerd een glimlach van herkenning op! Deze superdikke voorleesbundel bevat maar liefst vijf gezellige verhalen over Elmer en zijn vriendjes!

Wil je het boek lezen?Elmer - Het grote boek van Elmer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Mckee. Lezen Elmer - Het grote boek van Elmer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN