De Kinderen van D'Hara 2 - De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens

De Kinderen van D'Hara 2 - De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens - Terry Goodkind | Northernlights300.org

...begin. Terwijl Schalie de wonden van Kahlan probeert te helen, ontdekt ze dat de Biechtmoeder zwanger is van een tweeling: een jongen en een meisje ... De Kinderen van D'Hara 2: Duistere Wezens - Terry Goodkind ... ... . Bestel De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens van Terry Goodkind als Hardcover voor 17.85€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! De enige manier waarop Richard en Kahlan uit De Wetten van de Magie hun wereld kunnen veiligstellen, is door kinderen te krijgen. Een nieuwe reeks novellen van Terry Goodkind. Krabbelman is het eerste verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D'Hara van De Wetten van de Ma ... De Kinderen van D'Hara 2: Duistere Wezens - Terry Goodkind ... ... . Een nieuwe reeks novellen van Terry Goodkind. Krabbelman is het eerste verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D'Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind. De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens (e-boek) door Terry Goodkind, EAN 9789024585281. Terry Goodkind (Omaha, Nebraska, 1 mei 1948) is een hedendaags Amerikaans schrijver. Hij is bekend van zijn elfdelige serie De wetten van de magie (The Sword of Truth), waarvan het eerste deel in 1994 en het laatste deel in 2007 verscheen.Volgens een telling uit 2006 door Publishers Weekly waren er op dat moment wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht in twintig ......

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Goodkind
DIMENSIE
3,15 MB
BESTANDSNAAM
De Kinderen van D'Hara 2 - De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens.pdf

OMSCHRIJVING

De enige manier waarop Richard en Kahlan uit De Wetten van de Magie hun wereld kunnen veiligstellen, is door kinderen te krijgen.Duistere Wezens is het tweede verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D'Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind.De aanval van de krabbelman was nog maar het begin. Terwijl Schalie de wonden van Kahlan probeert te helen, ontdekt ze dat de Biechtmoeder zwanger is van een tweeling: een jongen en een meisje. Maar in een wereld waar niemand meer veilig is, zou hun geboorte tegelijkertijd hun doodvonnis kunnen betekenen.Angstaanjagende dingen roeren zich in de donkerste uithoeken van het Volkspaleis. Altijd wachtend, altijd wakend. Ze verschijnen vanuit het niets en verdwijnen compleet nadat ze hebben toegeslagen. De enige sporen die ze achterlaten zijn de verminkte karkassen van hun slachtoffers.Ondertussen tast Richard Rahl volledig in het duister. Hij heeft nog geen idee dat Kahlan zijn kinderen draagt – en weet al helemaal niet hoe hij weerstand moet bieden tegen de wezens uit de schimmen. Wat Richard wel weet, is dat hij de enige ter wereld is die iedereen kan redden.

Wil je het boek lezen?De Kinderen van D'Hara 2 - De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Goodkind. Lezen De Kinderen van D'Hara 2 - De Kinderen van D'Hara 2 - Duistere Wezens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN