De dartbijbel

De dartbijbel - David Norton | Northernlights300.org

...ing, het wedstrijdplan, uitgooistrategieën en 'het perfecte spel": een negendarter ... De dartbijbel: Amazon.es: David Norton, Patrick Mcloughlin ... ... . De dartbijbel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De dartbijbel PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De dartbijbel Get this from a library! De dartbijbel. [David Norton; Patrick Mcloughlin; Steve Brown; Tracey Drost-Plegt] -- Geschiedenis, spelregels, strategieën en spelvarianten van de dartsport. Geschiedenis, spelregels, strategieën en spelvarianten van de dartsport. Met vee ... Gratis boeken downloaden in pdf, fb2, epub, txt, lrf, djvu ... ... . Geschiedenis, spelregels, strategieën en spelvarianten van de dartsport. Met veel illustraties in kleur. Vanaf ca. 15 jaar. Let´s Play Darts van Co Stompe is een zeer goed en geschikt boek voor als je veel wilt te weten komen over de mooie sport darts. Darten is niet zomaar pijltjes in het bord gooien en Co Stompe geeft je in dit boek goede aanwijzingen voor als je goed wilt leren te darten. De Dartbijbel. Auteur: David Norton. Nederlands 223 pagina's. Veltman Uitgevers B.V. mei 2011. Samenvatting. Darten is een wereldwijd fenomeen, gespeeld door vaardige, nieuwe spelers die een uitdaging vormen voor de traditionele helden uit de sport.In 'De Dartbijbel' wordt alles wat je moet weten uitgebreid uitgelegd. De dartbijbel , de bridgebijbel en de poolbijbel brengen elk voor hun materie wel degelijk een c...

INFORMATIE

AUTEUR
David Norton
DIMENSIE
3,77 MB
BESTANDSNAAM
De dartbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Darten is een wereldwijd fenomeen, gespeeld door vaardige, nieuwe spelers die een uitdaging vormen voor de traditionele helden uit de sport.In 'De Dartbijbel' wordt alles wat je moet weten uitgebreid uitgelegd. Er wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van het spel, het kiezen van de juiste darts, de correcte werphouding, het wedstrijdplan, uitgooistrategieën en 'het perfecte spel": een negendarter.Daarnaast bevat het boek allerlei spelvarianten en dartspelletjes, zoals cricket, roud-the-clock en killer.

Wil je het boek lezen?De dartbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Norton. Lezen De dartbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN