Antropoloog gezocht

Antropoloog gezocht - L. Bakker | Northernlights300.org

...erend beeld van antropologen op de arbeidsmarkt ... Antropoloog gezocht voor documentaire!... - Aida ... ... . Wat is antropologie eigenlijk? Welke vaardigheden hebben antropologen? Waar komen ze terecht? Hoe kijken werkgevers naar de toegevoegde waarde van de antropoloog? Antropologen gezocht Geregeld krijgen we de vraag: "Mag ik een antropoloog interviewen over onderwerp x?" of "Is er een antropoloog bereid om een paper in te dienen?". Om deze vragen te kunnen beantwoorden bundelen we de verzoeken op deze pagina. Antropoloog gezocht bevat portretten van antr ... bol.com | Gezocht: Antropoloog m/v | 9789089649874 | M ... ... . Antropoloog gezocht bevat portretten van antropologen en hun diverse banen, antwoorden van studieadviseurs op veelgestelde vragen over de studie, antropologische vaardigheden en tips om je plek te veroveren op de arbeidsmarkt. Met een voorwoord van Joris Luyendijk. Gezocht: Antropoloog m/v (Paperback). Waar kom je terecht als je antropologie hebt...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Bakker
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
Antropoloog gezocht.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Antropoloog gezocht' geven drie antropologen een breed en inspirerend beeld van antropologen op de arbeidsmarkt. Wat is antropologie eigenlijk? Welke vaardigheden hebben antropologen? Waar komen ze terecht? Hoe kijken werkgevers naar de toegevoegde waarde van de antropoloog? En hoe kun je als antropoloog aan werkgevers duidelijk maken wat ze aan jouw kwaliteiten hebben? Het boek biedt unieke inzichten voor iedereen die antropologie overweegt, studeert of heeft gestudeerd.'Antropoloog gezocht' bevat portretten van antropologen en hun diverse banen, antwoorden van studieadviseurs op veelgestelde vragen over de studie, antropologische vaardigheden en tips om je plek te veroveren op de arbeidsmarkt.

Wil je het boek lezen?Antropoloog gezocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Bakker. Lezen Antropoloog gezocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN