Het leven is te kort om op kantoor te zitten

Het leven is te kort om op kantoor te zitten - Lonneke Lodder | Northernlights300.org

...nsioenopbouw of überhaupt nog een regelmatig inkomen ... Het leven is te kort om op kantoor te zitten : laat je ... ... . Het leven is te kort om op kantoor te zitten : laat je angsten los en ga doen wat je het liefste doet Het e-book Het leven is te kort om op kantoor te zitten, geschreven door Lonneke Lodder, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het leven is te kort om op kantoor te zitten; €18,99 . ISBN 9789045218946 Uitgever Karakter Uitgevers B.V. Druk vanaf 1e Verschenen 16-09-2019 Taal Nederlan ... Recensie "Het leven is te kort om op kantoor te zitten ... ... .V. Druk vanaf 1e Verschenen 16-09-2019 Taal Nederlands Bladzijden 240 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Hobby. In winkelwagen ... Dit keer: Het leven is te kort om op kantoor te zitten. Laat je angsten los en ga doen wat je het liefste doet. Geschreven door Lonneke Lodder. Eerst maar even de basis. Het boek van Lonneke komt uit 2019, heeft 240 pagina's en is er zowel als paperback en e-book. Ik heb de digitale versie gelezen. Het boek begint goed. Het leven is te kort om op kantoor te zitten laat je angsten los en ga doen wat je het liefste doet Lonneke Lodder. Nederlands | Paperback € 18,99 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Het leven is te kort om op kantoor te zitten (eBook) Lonneke Lodder is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het leven is te kort om op kantoor te zitten op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Het leven is te kort om op kantoor te zitten in PDF, ePUB, MOBI. 'Inmiddels woon ik niet meer in Amsterdam....

INFORMATIE

AUTEUR
Lonneke Lodder
DIMENSIE
10,96 MB
BESTANDSNAAM
Het leven is te kort om op kantoor te zitten.pdf

OMSCHRIJVING

Een huis, een hypotheek, een carrière, een pensioen en een auto. Er komt een mooi salaris binnen en aan het eind van de maand heb je daar spullen van gekocht die je niet nodig had. Of je weet sowieso niet waar je geld is gebleven. Doordeweeks zit je op kantoor en in het weekend hang je aan je werk telefoon. En soms vraag je je weleens af hoe het zo gekomen is. Zomaar alles opgeven om te gaan doen wat je het liefste doet? Dat zou wel heel onverstandig zijn. Zo dacht Lonneke Lodder ook. Maar stapje voor stapje overwon ze de verlammende angst om zekerheden in het leven los te laten. Ze liet haar kantoorcarrière voor wat ie was, verkocht haar duurbetaalde Amsterdamse appartement en vertrok naar het Spaanse platteland. Nou ja, zo hatseflats als het hier staat ging het natuurlijk niet. Dit boek is voor alle mensen die denken: zoiets zou ik ook best willen, maar dat kan natuurlijk helemaal niet, want er moet toch ook brood op de plank komen. Het blijkt dus wel te kunnen. Als je er iets voor wilt doen en iets voor wilt laten. Dat bewijst niet alleen het verhaal van Lonneke, maar ook de kleine en grote verhalen van elf andere doodgewone mensen die een nieuwe bestemming kozen in hun leven.

Wil je het boek lezen?Het leven is te kort om op kantoor te zitten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lonneke Lodder. Lezen Het leven is te kort om op kantoor te zitten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN