Gespiegeld in een gouden oog

Gespiegeld in een gouden oog - Carson McCullers | Northernlights300.org

...e wanneer je als jonger kind les krijgt van eenzelfde docen… Lees „Gespiegeld in een gouden oog" door Carson McCullers verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Gespiegeld in een gouden oog door Carson McCullers vanaf ... ... . 'In het zuiden staat een fort waar enkele jaren geleden een moord werd gepleegd. De hoofdrolspelers in deze tragedie war... Gespiegeld in een gouden oog | Carson McCullers ''Zo is er in een plaats in het zuiden enkele jaren geleden een moord gepleegd. De hoofdrolspelers in dit drama waren: twee officieren, een soldaat, twee vrouwen, een Filipijn en een paard.' 'Gespiegeld in een gouden oog' door Car ... Carson McCullers Gespiegeld in een gouden oog Roman uit 1941 ... . De hoofdrolspelers in dit drama waren: twee officieren, een soldaat, twee vrouwen, een Filipijn en een paard.' 'Gespiegeld in een gouden oog' door Carson McCullers - Onze prijs: €18,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Gespiegeld in een gouden oog 'In het zuiden staat een fort waar enkele jaren geleden een moord werd gepleegd. De hoofdrolspelers in deze tragedie waren: twee officieren, een soldaat, twee vrouwen, een Filipino en een paard.' Gespiegeld in een gouden oog Carson McCullers ... Ze heeft een affaire met majoor Langdon, die met zijn depressieve vrouw vlak bij hen woont. Penderton realiseert zich intussen dat hij gevoelens koestert voor de soldaat, maar weet niet dat die 's nachts zijn vrouw bespiedt. Gespiegeld in een gouden oog. Door Carson McCullers. McCullers naam komt de laatste tijd nogal vaak voorbij. Haar eerste boek; Het hart is een eenzame jager wordt daarbij het vaakst aangehaald. Ik besloot te beginnen met Gespiegeld. Gespiegeld vertelt het verhaal van Leonora, vrouw van kapitein... Carson McCullers: 'Gespiegeld in een gouden oog' maandag 1 juni 2020, 13:22 ★★★★☆ Op een legerbasis ergens in het zuiden van de Verenigde Staten is er een moord gepleegd, ... Gespiegeld in een gouden oog. Schrijfster: Carson McCullers (Verenigde Staten) Soort boek: Amerikaanse roman, psychologische roman; Origineel: Reflections in a Golden Eye (1941) Nederlandse vertaling: Molly van Gelder Gespiegeld in een gouden oog. Auteur: Carson McCullers. E-book op Bol.com (€ 11,99) Tweeten. Omschrijving Gespiegeld in een gouden oog "In het zuiden staat een fort waar enkele jaren geleden een moord werd gepleegd. De hoofdrolspelers in deze tragedie waren: twee officieren, een soldaat, twee vrouwen, een Filipino en een paard.' "Zo is er in een plaats in het zuiden enkele jaren geleden een moord gepleegd. De hoofdrolspelers in dit drama waren: twee officieren, een soldaat, twe...

INFORMATIE

AUTEUR
Carson McCullers
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
Gespiegeld in een gouden oog.pdf

OMSCHRIJVING

""Zo is er in een plaats in het zuiden enkele jaren geleden een moord gepleegd. De hoofdrolspelers in dit drama waren: twee officieren, een soldaat, twee vrouwen, een Filipijn en een paard.' Is dat niet een enorme spoiler aan het begin van deze roman? Bij McCullers is het juist een uitnodiging om verder te lezen…Een eenzame soldaat raakt geobsedeerd door de vrouw van kapitein Penderton. Ze heeft een affaire met majoor Langdon, die met zijn depressieve vrouw vlak bij hen woont. Penderton realiseert zich intussen dat hij gevoelens koestert voor de soldaat, maar weet niet dat die 's nachts zijn vrouw bespiedt.Dit beklemmende en ontroerende verhaal werd bij verschijnen in 1941 bestempeld als immoreel en obsceen, vanwege de toespelingen op homoseksualiteit en seksuele passie, overspel en voyeurisme.

Wil je het boek lezen?Gespiegeld in een gouden oog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carson McCullers. Lezen Gespiegeld in een gouden oog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN