Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek

Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek - Xaviera Plas | Northernlights300.org

...oek. Een gouden dagboek voor de gouden momenten van je baby's eerste levensjaar ... Oei Ik Groei - Hij blijft geweldig! | Facebook ... . Met deze pure luxe-editie creëer jij de mooiste herinneringen voor later. Het Oei, ik groei! Dagboek voor het eerste jaar sluit perfect aan op het Oei, ik groei! Negen maanden dagboek en neemt je mee op een creatief schrijfavontuur tijdens het eerste jaar na de geboorte van je baby. Beschrijf iedere magische sprong in je baby's mentale ontwikkeling. Oei, jij groeit! is het eerste jaardagboek van het bekende en vertrouwde baby ... bol.com | Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek, Xaviera ... ... . Oei, jij groeit! is het eerste jaardagboek van het bekende en vertrouwde babymerk Oei, ik groei! Lees over de grote en kleine stappen die je kleintje maakt en schrijf een prachtig herinneringsboek voor later door bij te houden wat je baby in het eerste jaar doet en leert. Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek. Een gouden dagboek voor de gouden momenten van je baby's eerste levensjaar. Met deze superluxe editie creëer jij de mooiste herinneringen voor later. Oei, jij groeit! neemt je mee op een creatief schrijfavontuur tijdens het eerste jaar na de geboorte van je baby. Beschrijf iedere magische sprong in d...

INFORMATIE

AUTEUR
Xaviera Plas
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek.pdf

OMSCHRIJVING

Oei, jij groeit! is het eerste jaardagboek van het bekende en vertrouwde babymerk Oei, ik groei! Lees over de grote en kleine stappen die je kleintje maakt en schrijf een prachtig herinneringsboek voor later door bij te houden wat je baby in het eerste jaar doet en leert. Inclusief veel ruimte voor eigen foto’s, notities en andere persoonlijke ervaringen. Beschrijf iedere magische sprong in je baby’s mentale ontwikkeling. Zo ontstaat een heel persoonlijk dagboek van de slimme, fantastische, unieke en wetenswaardige momenten van het eerste jaar. Hét perfecte cadeau voor iedere ouder. Nu compleet gerestyled en in een prachtige nieuwe vormgeving.

Wil je het boek lezen?Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Xaviera Plas. Lezen Oei, ik groei! Het eerste jaar dagboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN