Leren channelen

Leren channelen - Vitataal | Northernlights300.org

...is en wat mensen aan channelen hebben in de dagelijkse praktijk, delen ze in dit derde deel praktische tips hoe mensen zelf kunnen leren channelen ... Leren channelen - Web Angel - Spirituele winkel ... .. Pim en Wieteke channelen inmiddels beide al enige tijd en gebruiken dit zowel professioneel als in hun persoonlijke leven. Channelen houdt in dat je een staat van verruimd bewustzijn bereikt, waarin je contact kan maken met een Gids van een hoog niveau of met je Hogere Zelf of Bron. Je hoeft niet spiritueel ontwikkeld te zijn of je hele leven al gevoelig te zijn geweest om te kunnen channelen; wat je wel nodig hebt is geduld ... Contact Met Je Gids leren channelen - Bol.com ... . Je hoeft niet spiritueel ontwikkeld te zijn of je hele leven al gevoelig te zijn geweest om te kunnen channelen; wat je wel nodig hebt is geduld, vertrouwen, een toewijding en een sterk verlangen om contact te maken. Leren channelen (Paperback). Channelen is het laten doorstromen van energie in de vorm van woorden, beelden, geluiden en kleuren. Vervolgens ontstaat... We leren vaak het snelst van negatieve ervaringen, en zo leren we langzaam maar zeker steeds meer te vertrouwen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Vitataal
DIMENSIE
9,16 MB
BESTANDSNAAM
Leren channelen.pdf

OMSCHRIJVING

Channelen is het laten doorstromen van energie in de vorm van woorden, beelden, geluiden en kleuren. Vervolgens ontstaat hieruit een concreet `eindproduct, bijvoorbeeld informatie of een boodschap. Channelen is geen `gave voor een enkele uitverkorene. De auteur maakt het met vele oefeningen voor iedereen mogelijk.Door te channelen kun je in contact komen met overledenen, gidsen, engelen en elementalen. Ook communicatie met water, dieren, kristallen, planten en bomen wordt mogelijk. Wanneer je eenmaal begrijpt dat alles bestaat uit trilling, waarop je je kunt afstemmen, is dit niet meer zo verwonderlijk...Wendy Ebus heeft een HBO-opleiding economie gedaan. Haar intuïtieve mogelijkheden heeft ze ontwikkeld via workshops over communicatie, diverse healingstechnieken, kristallen, psychologie, opvoeding en educatie en coaching.

Wil je het boek lezen?Leren channelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vitataal. Lezen Leren channelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN