Het Labyrint van de Tijd

Het Labyrint van de Tijd - Ton van der Kroon | Northernlights300.org

...M TOM van je ziel" (tevens wordt zijn nieuwste boek gepresenteerd) Door: Geert Kimpen Tijd: 20 ... Het labyrint van de tijd [e-Book] - Ton van der Kroon ... ... .00 uur - Inlooptijd vanaf 19.30 uur. Entree: € 15,00 Overmaken op bankrekeningnr. NL22 RABO 0149 080220 t.n.v. Het Labyrint/JHFM Jansen. UW NAAM , DATUM EN DE LEZING VERMELDEN. Komt u met meerderen, dan alle namen vermelden. Het Labyrint van de Tijd. Ton Van der Kroon - Paperback / softback - 263 pagina's. Details 10.000 v. Chr. Atlantis. Een cultuur verdwijnt door hoogmoed en misbruik van technol ... Het labyrint van de tijd - Ton van der Kroon - (ISBN ... ... . Details 10.000 v. Chr. Atlantis. Een cultuur verdwijnt door hoogmoed en misbruik van technologie in de golven. Restanten van de oude cultuur worden verspreid over de wereld. 1353 v. Chr. Egypte. Tyd van het labyrint. Tyd van het labyrint. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. ... We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. ... * De voordelen van bol.com gelden niet voor het gehele assortiment. Het labyrint van de tijd bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. 2012 / Het jaar Nul - De wereld bevindt zich in een crisis, groter dan ooit tevoren. 1244 / Occitanië - Een kathaar vlucht met geheime manuscripten naar Italië. 73 na Chr. / Palestina - Essenen en Zeloten plegen massaal zelfmoord op de berg Masada. Oude boekrollen verdwijnen onder de grond. 1351 v. Chr. / Egypte - De pharao Echnaton sticht de godsdienst van Aton, de Zonnegod. 10.000 v. Chr ... Het labyrint van de tijd (Paperback). 2012 / Het jaar Nul - De wereld bevindt zich in een crisis, groter dan ooit tevoren.1244 / Occitanië - Een kathaar... Het labyrint van de tijd | ISBN 9789020209594 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het labyrint van de tijd bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Laybyrint van Gotland: Na verschijning van het Chartres-labyrinten-nummer ging de telefoon. De toen 94-jarige Arienne Clignett wilde dolgraag haar zienswijze kwijt op het geheim van het labyrint in het algemeen, en op het labyrint van Gotland in het bijzonder. Een eerste vervolg op de labyrinten-Special 4-2003. Ton van der Kroon is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het labyrint van de tijd op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Het labyrint van de tijd in PDF, ePUB, MOBI. Oo...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton van der Kroon
DIMENSIE
4,73 MB
BESTANDSNAAM
Het Labyrint van de Tijd.pdf

OMSCHRIJVING

10.000 v. Chr. Atlantis. Een cultuur verdwijnt door hoogmoed en misbruik van technologie in de golven. Restanten van de oude cultuur worden verspreid over de wereld. 1353 v. Chr. Egypte. De pharao Achnaton richt de grote Witte Broederschap op en sticht de godsdienst van Aton, de eerste monotheïstische godsdienst. Niet lang daarna leidt Mozes zijn volk naar Palestina. 67 n. Chr. Negenhonderd Joden plegen zelfmoord op de berg Masada. Een bibliotheek aan oude boekrollen en tabletten verdwijnt onder de grond. 1244 n. Chr. Occitanië. Een kathaar vlucht met geheime manuscripten na de val van de Montségur naar Florence. Niet lang daarna begint de Renaissance. 1930 n. Chr. Tibet. Een jonge monnik krijgt van zijn meester te horen dat hij op zoek moet gaan naar zijn volgende incarnatie. De terugkeer van de Meesters is begonnen. 2004 n.Chr. Het Boek van Abraham duikt op in de archieven van het Vaticaan. Een oud tempeliersgenootschap houdt het boek in bewaring. 2012 n. Chr. Duizenden mensen verzamelen zich op heilige plekken. De wereld bevindt zich in een crisis, groter dan ooit tevoren. Is er tijd om een tweede Atlantis te voorkomen?

Wil je het boek lezen?Het Labyrint van de Tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton van der Kroon. Lezen Het Labyrint van de Tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN