De vijf valkuilen voor managers

De vijf valkuilen voor managers - Patrick Lencioni | Northernlights300.org

...cces van hun bedrijf op ... Tussen de twee ontspint zich een soort Socratische dialoog, waarin Charlie Andrew leert wat de vijf valkuilen voor managers zijn ... De 5 valkuilen voor managers, P. Lencioni - Paperback ... ... . Het is geen schokkend verhaal, maar juist door de eenvoud van het betoog dringt Lencioni's boodschap duidelijk door. De vijf valkuilen zijn eye-openers, dingen die je ergens in je achterhoofd wel weet, maar niet ... De vijf valkuilen voor managers | ISBN 9789047001959 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De 5 valkuilen voor managers. Een onderneming leiden is eigenlijk heel simpel, als je tenminste niet in een van de vijf ... bol.com | De vijf valkuilen voor managers | 9789047001959 ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De 5 valkuilen voor managers. Een onderneming leiden is eigenlijk heel simpel, als je tenminste niet in een van de vijf valkuilen voor managers trapt.... De vijf grootste valkuilen voor nieuwe managers. Nieuwe managers verlaten vaak binnen anderhalf jaar alweer de organisatie. Organisaties investeren veel tijd en geld in het aantrekken van een CEO of manager die een nieuwe koers voor hun bedrijf kan uitzetten. De vijf valkuilen voor managers direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Zo zijn er vijf valkuilen: status, populariteit, zekerheid, harmonie en onkwetsbaarheid. Pas als je deze weet te overwinnen bouw je aan de pijlers onder een duurzame carrière als manager. Lencioni laat in De vijf valkuilen voor managers zien welke valkuilen er zijn en hoe je ze kunt overwinnen. Zo zijn er vijf valku...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Lencioni
DIMENSIE
12,79 MB
BESTANDSNAAM
De vijf valkuilen voor managers.pdf

OMSCHRIJVING

De vijf valkuilen voor managers 2e druk is een boek van Patrick Lencioni uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047001959 Een onderneming leiden is eigenlijk heel simpel, als je tenminste niet in een van de vijf valkuilen voor managers trapt. In deze parabel voert Patrick Lencioni een adviseur ten tonele die Andrew O'Brien, directeur van een bedrijf in problemen dit advies geeft. Ze ontmoeten elkaar 's nachts in de metro en raken in gesprek over de fundamentele problemen waarmee veel leiders worden geconfronteerd. Zo zijn er vijf valkuilen: status, populariteit, zekerheid, harmonie en onkwetsbaarheid. Pas als je deze weet te overwinnen bouw je aan de pijlers onder een duurzame carrière als manager.Lencioni laat in De vijf valkuilen voor managers zien welke valkuilen er zijn en hoe je ze kunt overwinnen. In het tweede deel werkt Lencioni het onderliggende model uit en geeft nuttige instrumenten. Een boek met een krachtige boodschap voor iedereen die aan het hoofd staat van een bedrijf of afdeling.Patrick Lencioni staat in San Francisco aan het hoofd van zijn Table Group en is een succesvol spreker en adviseur. Hij schreef eerder De vijf frustraties van teamwork en De drie symptomen van een rotbaan. Van zijn boeken zijn in meer dan tien landen vertalingen verschenen.

Wil je het boek lezen?De vijf valkuilen voor managers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Lencioni. Lezen De vijf valkuilen voor managers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN