De Loriënkronieken - Het lot van Tien

De Loriënkronieken - Het lot van Tien - Pittacus Lore | Northernlights300.org

...ren die de Loriers beleven. De Loriënkronieken of Lorien Legacies is de naam van een sciencefiction-jeugdreeks, geschreven door de Amerikaanse schrijver Pittacus Lore, een pseudoniem van James Frey en Jobie Hughes, die samenwerken aan deze reeks ... De Loriënkronieken 6 - Het lot van Tien eBook, Pittacus ... ... .Het eerste boek van de serie, I Am Number Four, kwam uit in 2010.Het tweede boek, De Kracht van Zes, volgde het jaar erna.Het zal een reeks van zeven boeken worden waarvan er in ... Recensie: De Loriënkronieken 6 - Het lot van tien RECENSIE. In Het lot van tien is de invasie nu echt begonnen. John zit in New York samen met zijn vriend Sam. Ineens heeft Sam zijn eigen erfgaven ontwikkelt, iets wat eigenlijk niet kan. Maa ... Lorien Legacies - Wikipedia ... ... Recensie: De Loriënkronieken 6 - Het lot van tien RECENSIE. In Het lot van tien is de invasie nu echt begonnen. John zit in New York samen met zijn vriend Sam. Ineens heeft Sam zijn eigen erfgaven ontwikkelt, iets wat eigenlijk niet kan. Maar hij is niet de enige die dit krijgt. Het lot van Tien is minstens zo spannend als de vorige vijf delen, al lijkt er deze keer wat minder aandacht te zijn besteed aan de ontwikkeling van de personages. Hierdoor is het net wat lastiger om helemaal op te gaan in het verhaal, maar dankzij de vele actiescènes en spannende avonturen leest dit zesde...

INFORMATIE

AUTEUR
Pittacus Lore
DIMENSIE
3,91 MB
BESTANDSNAAM
De Loriënkronieken - Het lot van Tien.pdf

OMSCHRIJVING

De invasie is begonnen. John, Nummer Vier, staat aan de frontlinie van de strijd in New York City. En net als zijn kansen lijken te keren ontwikkelt zijn vriend Sam, een mens, op onverklaarbare wijze een Erfgave - iets wat normaal gesproken alleen is voorbehouden aan Loriërs. En Sam is niet de enige.Intussen zitten Zes, Marina en Adam vast in Mexico. De Mogadoren zijn massaal in de meerderheid en er is een wonder voor nodig om te ontsnappen. De Garde is uitgedund, maar geeft de strijd niet op. Ze kunnen alleen overleven als het ze lukt de Mogadoorse leider uit te schakelen. Anders rest hun nog slechts één lot: totale uitroeiing.Ze pakten Nummer Een in MaleisiëNummer Twee in EngelandNummer Drie in Keniaen Nummer Acht in Florida.Ik ben Nummer Zes, maar dat doet er niet meer toe, want we zijn niet meer de enigen met Erfgaven.

Wil je het boek lezen?De Loriënkronieken - Het lot van Tien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pittacus Lore. Lezen De Loriënkronieken - Het lot van Tien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN