Alles over verkopen

Alles over verkopen - Richte Lommert | Northernlights300.org

...erkopen, geschreven door Richte Lommert. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen ... Alles over verkopen | Kelbo Boeken ... . Denk aan uitleg over verkopen, techniek van het verkoopgesprek, samenvatting, sales, richte, recht, lommert & gouden tips. Tag: verkopen Ruilen van treintickets is succesvol! Aangezien er een hoop mensen zijn die een NS dagkaart willen kopen en er altijd wel mensen zijn die om bepaalde redenen geen gebruik meer maken van hun aankoop, heeft Goedkoop-treinkaartje.nl het ruilen van treintickets mogelijk gemaakt. "Alles over Verkopen" is een praktisch handboek voor verkopers. Alle aspecten van het moeilijke maar boei ... bol.com | Alles Over Verkopen, Richte Lommert ... ... .nl het ruilen van treintickets mogelijk gemaakt. "Alles over Verkopen" is een praktisch handboek voor verkopers. Alle aspecten van het moeilijke maar boeiende vak verkopen en communicatieve vaardigheden plus de techniek van het verkoopgesprek plus een inleiding tot de moderne marketing worden uitvoerig behandeld." De Zakengids Alles Over Verkopen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Alles Over Verkopen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Alles Over Verkopen Alles over verkopen Een man moet in zijn leven drie dingen doen: Een boom planten Een zoon verwekken Een boek schrijven Dan kan hij zijn hoofd te ruste leggen. Confucius ( v.chr.) Richte Lommert Richte Lommert maakte carrière in de verkoop. Schreef in 1967 de brochure "De Wereld in? Dan de Weg op", een voorlichting over het beroep van vertegenwoordiger. Kwam daardoor in het training- en opleidingcircuit. Werd eerst docent, later directeur van Yntema Training Veenendaal. Schreef in 1994 zijn eerste en 2015 zijn nieuwste boek ALLES OVER VERKOPEN, dat door vriend en vijand als het beste ... Alles over verkopen van Richte Lommert (boek, paperback, ISBN 9789087595845). Richte Lommert maakte carrière in de verkoop. Schreef in 1967 de brochure Je wilt je huis verkopen. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Vereniging Eigen Huis geeft je deskundige informatie over het te koop zetten van je woning....

INFORMATIE

AUTEUR
Richte Lommert
DIMENSIE
11,81 MB
BESTANDSNAAM
Alles over verkopen.pdf

OMSCHRIJVING

"Alles over verkopen 17e druk is een boek van Richte Lommert uitgegeven bij U2Pi Bv. ISBN 9789087595845 Richte Lommert maakte carrière in de verkoop. Schreef in 1967 de brochure ""De Wereld in? Dan de Weg op"", een voorlichting over het beroep van vertegenwoordiger. Kwam daardoor in het training- en opleidingcircuit. Werd eerst docent, later directeur van Yntema Training Veenendaal. Schreef in 1994 zijn eerste en 2015 zijn nieuwste boek ALLES OVER VERKOPEN, dat door vriend en vijand als het beste boek over het beroep verkoper wordt beschouwd.Uit de pers:""Alles over Verkopen"" is een praktisch handboek voor verkopers. Alle aspecten van het moeilijke maar boeiende vak verkopen en communicatieve vaardigheden plus de techniek van het verkoopgesprek plus een inleiding tot de moderne marketing worden uitvoerig behandeld."" De Zakengids""Lommert schrijft zoals hij is - recht voor zijn raap - maar altijd met respect voor de klant. Persoon-lijke belangstelling voor de klant is heel belangrijk in zijn boek."" Adformatie""Het boek blinkt uit door de vele praktijkvoorbeelden en de aansprekende anekdotes."" Nieuwsblad van het Noorden""Er zijn in Nederland maar weinig mensen die ALLES OVER VERKOPEN weten en nog minder mensen kunnen dit in begrijpelijke taal samenvatten. Richte Lommert behoort tot die zeldzame groep mensen."" Wegener Pers""Richte Lommert behoort tot die kleine groep mensen met een aangeboren gave voor verkopen. Uit zijn 42 jarige ervaring vertelt hij er in zijn boek ALLES OVER VERKOPEN op boeiende wijze over. Een absolute aanrader."" De Telegraaf""Lommert, die in dit boek 42 jaar verkoopervaring heeft gebundeld, neemt geen enkel blad voor de mond. Die ""brutale"" aanpak werkt verfrissend: in een vlotte en meeslepende stijl wordt de lezer meegenomen langs de aspecten van het verkopersvak. ""Alles over Verkopen"" is geschreven voor zowel beginnende als ervaren vertegenwoordigers."" Business & Management""Ik heb het boek met veel plezier gelezen en er direct 40 besteld voor onze verkopers die er allemaal ook zeer enthousiast over zijn."" J.W. Verkoopleider""Waren alle studieboeken maar zo boeiend..."" Maaike D. Hanze Hogeschool Groningen""Van het zelfportret heb ik een kussensloop laten maken. Gelijktijdig leren en heerlijk slapen!""Gera K. Hanze Hogeschool Groningen."

Wil je het boek lezen?Alles over verkopen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richte Lommert. Lezen Alles over verkopen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN