25 gram geluk

25 gram geluk - Massimo Vacchetta | Northernlights300.org

...r deze beestjes - gewond, uitgeput, weerloos, maar met een wil om te leven die even sterk als aanstekelijk is ... Ebook ePUB: 25 gram geluk - geschreven door Antonella ... ... . In 25 gram geluk vertelt Massimo over deze buitengewone vriendschap die hem door een moeilijke tijd in zijn leven hielp en hem onverwacht een nieuw doel in het leven gaf: het opzetten van een speciale egelopvang. Nu wijdt hij zich fulltime aan de zorg voor deze beestjes - gewond, ... Lees „25 gram geluk Hoe een egeltje je leven kan veranderen" door Massimo Vacchetta verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Kun je er een paar dagen op passen?' Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo ... 25 gram geluk - Vacchetta, Massimo; Tomaselli, Antonella ... ... . 'Kun je er een paar dagen op passen?' Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo en een gevond... awb_25_gram_geluk_133x213_proef2b.indd 5 13-07-17 14:28. 6 iedereen die het daarna zou lezen. Ik probeerde het verhaal op geen enkele wijze zelf in te kleuren, zelfs niet onbewust. Al is dat nooit voor honderd procent mogelijk: soms schrijft je hart stiekem vanzelf, en dat 9789400509115 9400509111 25 gram geluk 'Kun je er een paar dagen op passen?' Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo en een gevonden egeltje. Misschien had het honger, 9789044976557 9044976559 25 gram geluk 'Kun je er een paar dagen op passen?' Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo en een gevonden egeltje. Misschien had het honger, 25 gram geluk. 'Kun je er een paar dagen op passen?' Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo en een gevonden egeltje. Misschien had het honger, was het koud of eenzaam; wat het ook was, het...

INFORMATIE

AUTEUR
Massimo Vacchetta
DIMENSIE
11,61 MB
BESTANDSNAAM
25 gram geluk.pdf

OMSCHRIJVING

"Kun je er een paar dagen op passen?' Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo en een gevonden egeltje. Misschien had het honger, was het koud of eenzaam; wat het ook was, het hulpeloze huilen opende het hart van Massimo. Met de kracht van haar persoonlijkheid zet Ninna – het egeltje blijkt een vrouwtje – zijn leven compleet op zijn kop. In 25 gram geluk vertelt Massimo over deze buitengewone vriendschap die hem door een moeilijke tijd in zijn leven hielp en hem onverwacht een nieuw doel in het leven gaf: het opzetten van een speciale egelopvang. Nu wijdt hij zich fulltime aan de zorg voor deze beestjes – gewond, uitgeput, weerloos, maar met een wil om te leven die even sterk als aanstekelijk is.

Wil je het boek lezen?25 gram geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Massimo Vacchetta. Lezen 25 gram geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN