Inleiding in het Arabische schrift

Inleiding in het Arabische schrift - N. van den Boogert | Northernlights300.org

...te lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat ... Inleiding in het Arabische schrift - Nico van den Boogert ... . Find items in ... Het Arabische schrift door de ogen van kinderen . Een onderzoek naar de interpretatie van het Arabische schrift door ... 1 Inleiding . In Nederland leren veel kinderen met een andere achtergrond dan de Nederlandse naast het Nederlands ook nog een andere taal lezen en schrijven. Snel naar Inleiding, Algemeen, Schrijven, Uitspraak, Grammatica, Oefening, Conversatie, Spelletjes, Verhalen, FAQ. De taal is gans het volk الـــلــُـغــَ ... Inleiding in het Arabische schrift - N. van den Boogert ... ... . De taal is gans het volk الـــلــُـغــَـة هــِـي الـــشـــعـــب كـــلـــه . Inleiding. Arabisch (in het Arabisch: الـعـربـيـة, al arabiyya) is een wereldtaal die door ongeveer 420 miljoen mensen in verschillende landen wordt ... Dit boek biedt een eenvoudige inleiding in het Arabische schrift. Het schriftsysteem en de spellingsregels worden stap voor stap uitgelegd en geïllustreerd met voorbeelden in grote en duidelijke letters. Van de lezer wordt geen enkele voorkennis verwacht, en het gebruik van technische terminologie is tot het uiterste beperkt. Arabisch voor Beginners deel 1+ CD, dr. E. de Moor/drs. A. van Pel; Bussum 2011. ISBN: 9789046900574 Inleiding in het Arabische schrift , dr. Nico van den Boogert; Amsterdam 2002. Het Arabische alfabet (Arabisch: الأبجدية العربية, al-abdjadiyya al-ʿ arabiyya), bestaat uit 28 letters. Het Arabisch wordt geschreven van rechts naar links. Voor Arabische letters is dit de natuurlijke schrijfrichting. Het schrift wordt aan elkaar geschreven, ook drukschrift: een drukschrift met geïsoleerde letters, zoals wij in bijvoorbeeld het Nederlands gebruiken, kent het ... Het fascinerende Arabische schrift heeft ten onrechte de naam zeer moeilijk te zijn. Enige uren van geconcentreerde studie zijn voldoende om de werking ervan te doorgronden. \\n \\nDit boek biedt een eenvoudige inleiding in het Arabische schrift. Het schriftsysteem en de spellingsregels worden stap voor stap uitgelegd en geïllustreerd met voorbeelden in grote en duidelijke ... Buy Inleiding in het Arabische schrift 01 by Van den Boogert, Nico (ISBN: 9789054600671) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Egyptische hiërogliefen (Oudgrieks: hieros - "heilig", glyphoi - "groeven") vormen het schrift van het oude Egypte.Door de Egyptenaren zelf werden ze Medu Netjer of "Goddelijke Woorden" genoemd, hetgeen verwijst naar de overlevering dat de god Thoth ooit het schrift aan de Egyptenaren gaf. Het schrift is rond 3100 v.Chr. ontstaan en werd tot aan het eind van de Oud-Egyptische beschaving ......

INFORMATIE

AUTEUR
N. van den Boogert
DIMENSIE
3,1 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding in het Arabische schrift.pdf

OMSCHRIJVING

Inleiding in het Arabische schrift 1e druk is een boek van Nico van den Boogert uitgegeven bij Bulaaq, Uitgeverij. ISBN 9789054600671 Het fascinerende Arabische schrift heeft ten onrechte de naam zeer moeilijk te zijn. Enige uren van geconcentreerde studie zijn voldoende om de werking ervan te doorgronden. Dit boek biedt een eenvoudige inleiding in het Arabische schrift. Het schriftsysteem en de spellingsregels worden stap voor stap uitgelegd en ge llustreerd met voorbeelden in grote en duidelijke letters. Van de lezer wordt geen enkele voorkennis verwacht, en het gebruik van technische terminologie is tot het uiterste beperkt. Voor degenen die zich actief willen bekwamen in het lezen van Arabisch schrift zijn in het boek enkele leesoefeningen opgenomen. Het boek is bedoeld voor beginnende cursisten en studenten Arabisch, iedereen die voor vakantie of werk enige tijd in een Arabisch land wil doorbrengen, allochtone Nederlanders op zoek naar hun roots, taalkundigen, kunsthistorici, theologen en liefhebbers van vreemde schriftsoorten.

Wil je het boek lezen?Inleiding in het Arabische schrift in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. van den Boogert. Lezen Inleiding in het Arabische schrift Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN